Connect with us
banner ad

Politica

Unul din liderii PER Botoşani a demisionat

Published

on

per william brinza (8)

COMUNICAT Referitor la articolele apărute în ultima perioadă, în presa locală, consider că membrii P.E.R , simpatizanţii P.E.R şi cetăţenii judeţului Botoşani sunt induşi într-o eroare voită , fiind prezentate opinii personale  care nu sunt bazate pe date reale şi înscrisuri oficiale.

În acest sens, mă văd nevoit să clarific situaţia în ceea ce priveşte sediul P.E.R Botosani şi mă bazez pe statutul Partidului Ecologist Român, statut care din păcate nu este cunoscut nici măcar de către membrii cu o vechime de 25 ani.

Conform Statutului P.E.R, art. 26, sediul P.E.R Botoşani se află în municipiul reşedinţă de judeţ , ceea ce înseamnă că ,sediul situat în Centrul Vechi este sediul Filialei Judeţene P.E.R Botosani.

Art. 26
1. În fiecare judeţ funcţionează o filială judeţeana, care este formată din totalitatea organizaţiilor locale din acel judeţ;
2. Sediul filialei judeţene este în localitatea de reşedinţă a judeţului.

Conform art. 28, filialele judeţene sunt independente în ceea ce priveşte organizarea activităţilor, ceea ce implică şi asumarea unui sediu de partid. Organizaţiile municipal/locale sunt subordonate filialei judeţene.

Art. 28
2. Ele
(filialele judetene)sunt independente în ceea ce priveşte organizarea activităţilor proprii în limitele prevederilor prezentului statut.

Conform art.44 , Presedintele filialei reprezintă filiala în raporturile cu terţii.
Art. 44
1. În intervalul de timp dintre şedinţele Biroului Permanent Judeţean , conducerea operativă a filialei este asigurată de Preşedintele acestuia.

2. Preşedintele Biroului Permanent Judeţean , duce la îndeplinire hotărârile Biroului Executiv Permanent şi reprezintă filiala în raporturile cu terţii, semnând în numele filialei actele ce emană de la aceasta.

Contractul de închiriere dintre S.C LOCATIVA S.A şi P.E.R Filiala Botoşani este semnat de către preşedintele P.E.R – Filiala Botoşani de la acea dată.

Conform unei situaţii prezentată de către S.C LOCATIVA S.A  către P.E.R Filiala Botoşani, reiese faptul că au existat datorii încă din anul 2011 când la conducerea filialei Botosani era o alta persoana , decat Presedintele ales in anul 2013 . Având în vedere datoriile mai vechi de 2013 , an in care a fost semnat contractul de inchiriere pentru sediul din Centrul Vechi , plăţile efectuate incepand cu anul 2013 au fost alocate în contul acelor datorii. La momentul respectiv , am solicitat celor care au fost anterior la conducerea Filialei PER Botoşani să achite restanţele către S.C LOCATIVA S.A.

Personal, îmi asum cheltuielile cu sediul P.E.R Filiala Botosani pentru perioada cuprinsă între 12.08.2015 – 28.10.2015, perioada în care am facut parte din Comitetul de Initiativă al Filialei P.E.R Botosani, fiind numit conform deciziei nr.109/12.08.2015 împreună cu dl. Costea Mircea şi dl. Filip Petru.

În data de 28.10.2015 mi-am înaintat demisia Biroului Permanent Naţional , demisie înregistrată si aprobata cu data de 03.11.2015 , data de la care am ramas membru al Partidului Ecologist Roman.

Sergiu Zvâncă, fost preşedinte al Organizaţiei Municipale PER Botoşani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )