Connect with us

Evenimente

HAOS pe drumurile din judeţul Botoşani. VEZI ce au descoperit poliţiştii în mai puţin de 48 de ore

Din ce în ce mai mulţi şoferi botoşăneni dau dovadă de inconştienţă şi nu ţin cont de nicio regulă de circulaţie, conduc maşini pe drumurile publice deşi nu au permis sau le-a fost suspendat, conduc maşini pe drumurile publice deşi sunt în stare avansată de ebrietate. Toţi aceştia reprezintă un real pericol şi din cauza lor mor oameni care respectă legile.

Distribuie pe:

Published

on

politisti accident

Din ce în ce mai mulţi şoferi botoşăneni dau dovadă de inconştienţă şi nu ţin cont de nicio regulă de circulaţie, conduc maşini pe drumurile publice deşi nu au permis sau le-a fost suspendat, conduc maşini pe drumurile publice deşi sunt în stare avansată de ebrietate. Toţi aceştia reprezintă un real pericol şi din cauza lor mor oameni care respectă legile.

La data de 13.11.2015, în jurul orei 16.40, A.I. de 39 ani, din comunaVorniceni, judeţul Botoşani a fost depistat conducând un autoturism pe DC 65, în comuna Rachiți. Verificările efectuate au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce, suspendat din data de 30.10.2015. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiuniii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

În seara de 13.11.2015, în jurul orei 20.10, a fost depistat în trafic,  pe raza localității Vorona, autoturismul condus de M.D. de 36 ani, din comuna Tudora, judeţul Botoşani. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de  0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La data de 14.11.2015, în jurul orei 19.40, a fost oprită în trafic, în municipiul Botoşani, autoutilitara condusă de A. I. de 27 de ani, din judeţul  Suceava. Verificărilor efectuate de poliţişti au stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a vehiculului era expirată din 29.07.2015. În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 14.11.2015, în jurul orei 17.05, G. N. de 35 ani, din judeţul Suceava, posesor permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DC 56 A, în comuna Corni. Conducătorul auto a refuzat atât testarea alcoolscopică, cât şi procedura recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul  conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 14.11.2015, în jurul orei 21.20, a fost depistat pe DJ 293, în localitatea Havîrna, P. I. de 19 ani, din comuna Havîrna, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism.

Întrucât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drum public a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot în seara de 14.11.2015, în jurul orei 20.50,  a fost oprit în trafic, pe DJ 291 C, în localitatea Hilișeu-Cloșca, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de B. G. de 56 ani, din localitate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La data de 14.11.2015, în jurul orei 23.00, a fost oprit în trafic, pe DC 68, în localitatea Poiana, autoturismul condus de M. C. de 25 de ani, din comuna  Brăești, judeţul Botoșani. Verificările efectuate au stabilit că tânărul avea permisul de conducere reţinut din luna august a.c. (când a fost implicat în producerea unui accident rutier), iar dovada înlocuitoare a documentului, avea valabilitate până la 12.11.2015. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiuniii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )