Connect with us
banner ad

Sport

Un pompier botoşănean a alergat de la Sofia la Bucureşti pentru a ajuta copiii cu autism din judeţ

Published

on

pompier atletism

“Cu o pereche de adidaşi potriviţi poţi cuceri lumea! Orice vis poate deveni realitate, dacă ştii să crezi în tine, în oameni şi în şansa unică pe care viaţa ţi-o oferă!” , sunt gândurile cu care pompierul botoşănean, plt. maj. Iulian Rotariu, a răspuns unei noi provocări.

În perioada 31 octombrie – 10 noiembrie, acesta a participat la a patra ediţie a  competiţiei sportive caritabile “ 1000 km Balkan Charity Challenge”, pentru a susţine proiectul demarat de Asociaţia părinţilor copiilor cu autism din Botoşani în vederea realizării unei camere multisenzoriale.

Alături de alţi sportivi din ţară, dar şi străinătate, plt. maj. Iulian Rotariu a purtat mesajul părinţilor copiilor cu autism din judeţul Botoşani, de la Sofia la Bucureşti, pe o distanţă de 420 de kilometri, timp de şapte zile. Doar doi dintre sportivii care s-au înscris în competiţie, printre care şi Iulian Rotariu, au reuşit să parcurgă cei 420 de km, însumând şapte ultramaratoane, în şapte zile consecutive.

„Cu multă răbdare şi perseverenţă, am reuşit, alături de o sportivă din Japonia, să parcurg întreaga distanţă. Am alergat câte de 60 km pe zi. Mi-am propus să alerg întregul traseu şi chiar dacă efortul a fost supraomenesc, mai important a fost mesajul care mi-a fost încredinţat să-l transmit. Mulţumesc organizatorilor, dar şi celorlalţi participanţi, pentru că mi-au oferit ocazia de a mă alătura cauzei nobile de a dărui mai mult decât speranţă şi anume amenajarea unei camere extrasenzoriale pentru cei 112 copii cu autism şi alte tulburări senzoriale”, a declarat plt.maj. Iulian Rotariu.

Persoanele care doresc să susţină proiectul pentru care pompierul botoşănean a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, pot face donaţii pe pagina lui Iulian Rotariu, până pe data de 20 noiembrie, accesând următorul link:

http://1000balkan.com/ro/challengers/view?hash=47bec9844c0ae1496495d58655de35e972cb3f69

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )