Connect with us

stiri

Decizie în Comisia de Muncă: SALARIILE tuturor bugetarilor CRESC cu 10% de la 1 decembrie 2015

Published

on

bani masinanumarat

Salariile tuturor bugetarilor ar putea fi majorate. În Comisia de Muncă din Camera Deputaţilor s-a votat un amendament al PSD care prevede majorarea cu 10% a salariilor celor care lucrează la stat, asta în ciuda scandalului făcut de liberali, relatează România TV.

PSD a depus un amendament la Comisia de Munca din Camera Deputatilor care prevede cresterea cu 10% a salariilor tuturor bugetarilor de la 1 decembrie 2015. PSD a depus amendamentul la OUG care prevedea cresterea salariilor in sistemul medical.
Amendamentul a fost votat de reprezentanţii PSD-UNPR-ALDE si urmează sa intre la vot în plenul Camerei Deputatilor de miercuri.

“PSD a venit peste noapte, pe genunchi, fara nicio fundamentare si in cel mai populist mod cu un amendament prin care de la 1 decembrie 2015 cresc toate salariile bugetarilor cu 10%, desi in actul normativ care era discutat se prevedea doar cresterea salariilor in sistemul medical si cel de asistenta sociala cu 25%, masura pe care PNL a si sprijinit-o de altfel. PNL s-a abtinut la votul pentru cresterea otova cu 10% a salariilor din sistemul bugetar pentru ca initiatorii nu au venit cu niciun argument care sa ne asigure ca aceasta crestere este sustenabila si nu doar o noua manevra de campanie electorala a PSD.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )