Connect with us
banner ad

Economic

Un primar din judeţul Botoşani în război cu E.ON. „Acum stăm fără iluminat public chiar dacă am plătit facturile trimise de E.ON”

Published

on

eon muncitor

O localitate din judeţul Botoşani a rămas fără iluminat public pentru că aşa au dorit reprezentanţii companiei E.ON, o companie care deţine monopolul pe piaţa energiei electrice în regiunea Moldovei. Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, susţine că deşi erau plătite toate facturile la zi, angajaţii E.ON au lăsat o localitate fără iluminat public deoarece contorul nu a mai fost citit din 2007.

Redăm mai jos postarea primarului Cătălin Rotundu, pe pagina personală de facebook:

catalin rotunduCe a ajuns sa insemne E.ON! Vineri am putut sa vad cel mai mare dispret fata de o comunitate pe care il poate avea monstrul E-on! Cu un monopol creat de propria politica a Romaniei de pe vremea premierului Nastase am reusit sa ne transformam in niste executanti umili al ordinelor date de cei fara de care nu pute sa avem lumina. Astfel, vineri 06.11.2015 in jurul orelor 11, m-am trezit cu o vizita mai putin obisnuita a celor de la E.ON. Nici una, nici doua, fara a pronunta nici macar numele lor ci doar al firmei E.ON (de parca ar fi venit procuratura), doi cetateni, oameni imbracati in rosu, mi-au intins sa semnez un document prin care trebuia sa recunosc ca un contor de pe iluminatul public din Gulioaia nu a fost citit, chipurile din anul 2007, iar drept urmare sunt acuzat de furt de curent si mai mult de atat dumnealor deja au procedat la ridicarea contorului si il duc la firma urmand ca noi, primaria Dangeni, sa platim consumul de kw inregistrat pe contor. Semneaza primare! Sa zicem ca asa ar fi fost, dar:

1. Cine a montat contorul atat timp cat acesta purta un sigiliu al E.ON, dupa cum au relatat chiar cei doi musafiri nepoftiti ?

2. Cine trebuia sa citeasca contorul ?

3. Cine ne trimite facturile cu contravaloarea consumului la primarie?

4. E normal sa iei ceva, chiar daca e si bunul tau, din casa a carui administrator nu esti tu?

5. Cine stie cati kw erau inscrisi pe contor atat timp cat eu sau un alt reprezentant al primariei nu a fost prezent la ridicarea contorului si nici macar nu am avut posibilitatea sa-l vedem ?

Acum stam fara iluminat public chiar daca am platit facturile trimise de E.ON si ne miram cat de jalnic am ajuns incat sa suportam umilinta fata de cei care ne iau bani asa cum vor si care nu stau de vorba decat cu premierii asa cum au facut-o si atunci cand conducea Nastase. Si daca primarul nu a vrut sa semneze a ramas si fara a avea un “rechizitoriu” intocmit de “procurori” ! Saraca tara de natangi !!!!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )