Connect with us
banner ad

Economic

Cartușele compatibile – alternativa ideală pentru tonerele originale

Published

on

cartuse-compatibile-romania

Cei care cel puțin odată au procurat o imprimantă sau consumabile, au observat diferențele de preț dintre cartușele autentice și cele compatibile.

Cartușele originale sunt scumpe, costul fiind aproape de o jumătate din prețul imprimantei. Din această cauză, mai mulți consumatori optează pentru cartușele compatibile, ce au un preț avantajos și sunt proiectate pentru majoritatea brandurilor cunoscute. Pentru a face alegerea ideală, magazinul online TonerWorld.ro oferă o gamă largă de produse compatibile calitative, inclusiv cartușe compatibile.

Cartușul compatibil reprezintă un produs ce are aceleași funcții atribuite cartușelor originale, diferența constând în prețul redus și materia primă folosită. Pentru astfel de cartușe, adesea, se utilizează materie primă reciclată. În dependență de tipul și modelul imprimantei, cartușele reutilizatepot fi construite din carcasa originală, cu înlocuirea parțială a pieselor sau, uneori,este înlocuit întregul produs.

Avantaje ale tonerelor compatibile

  • Prețul redus al produselor este destul de important, deoarece toți tind să economisească, astfel achiți cu aproximativ 30-35% mai puțin decât pentru un original.
  • Cartușele compatibile oferă o calitate bună de imprimare a documentelor, este ideal pentru cei doresc niște costuri mai mici pentru tarifele de imprimare.
  • Aceste produse au un design simplu, sunt ușor de înlocuit și nu stopează procesul de lucru.Cartușele compatibile sunt ideale pentru oficiile supraocupate unde productivitatea muncii este primordială.
  • Reciclarea cartușelor nu însemnă obținerea unei calități mai proaste. Materialale reutilate sunt curățate minuțios, sunt testate și aprobate pentru comercializare. Deci, cartușele compatibile au proprietăți asemănătoare cu cele ale originalelor.
  • Produsele date, garantează o calitate constantă a imprimării de la prima până la ultima pagină.
  • Un avantaj important, pentru folosirea produselor reciclate, este economisirea resurselor naturale. Fiecare știe despre problemele globale ca poluarea mediului înconjurător și deficitul de resurse naturale. Prin procurarea cartușelor reciclate, îți depui aportul propriu la economisirea resurselor de materie primă.

Cartușele compatibile sunt achiziții destul de avantajoase, iar când cumpărați un astfel de produs, este bine să vă asigurați că provine de la producători de încredere (bunurile trebuie să fie sigilate și ambalate corespunzător). Tonerworld.ro garantează calitatea pentru toate produsele disponibile, la fel, oferă garanție, retur în caz de necesitate și livrare rapidă la destinație. Magazinul online comercializează imprimante și consumabile, la cele mai mici prețuri, atât pe teritoriul României, cât și peste hotarele ei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )