Connect with us

Sport

18 medalii cucerite de Real Taekwondo Team Botoșani la “CUPA ARMENOPOLIS”

Published

on

real taekwondo, cupa armenopolis

La finele saptamanii trecute, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la prima editie a “CUPEI ARMENOPOLIS la Taekwondo WTF”- la kyorugi (lupta) – clasa A (avansati) si Turneul Republican – clasa B pentru categoriile copii, juniori mici, cadeti, juniori si seniori dar si proba de  SPEED KICK (turneu lovituri viteza) destinata copiilor si juniorilor mici.

Acest eveniment a fost organizat de FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF, in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv Taekwondo  Armenopolis, in sala de sport a liceului “ANA IPATESCU” din localitatea Gherla, judetul Cluj.

La competiție au  luat startul peste140 de sportivi legitimati la 11 de cluburi de profil din tara.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a participat la acest eveniment cu un lot format din 19 de sportivi și 4 oficiali.

Fiind la prima editie, la  acest eveniment cluburile participante  au venit cu cei mai buni sportivi urmare fiind nivelul foarte ridicat al competitiei.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a reusit  încă o dată  sa demonstreze ca este unul din cele mai puternice cluburi de profil din tara. La acest eveniment s-au obtinut 18 medalii din care 5 de aur, 11 de argint, 2 de bronz dar si 2 trofee.

LOCUL I au obținut sportivii: Leahu Claudia, Chiaburu Gabriel, Filip Marian, Maftei Marian, Doloca Ionela Ramona

LOCUL II le-a fost acordat sportivilor: Șocarici Darius: Chiaburu David, Ivanov Serena, Iacob Iustina Andreea (2 medalii), Buzuc Denis, Marin Razvan, Ivanov Stefan, Turca Constantin Andrei, Dărângă Iulia Cristina, Șveică Florin Constantin .

LOCUL III au obținut sportivii:  Cucu Sebastian si Harabulă Codrin.

O prestatie foarte buna au avut-o si sportivii: Gradinaru Adina si Harabulă Horia.

Datorita rezultatelor obtinute  Clubul Sportiv Real Taekwondo Team s-a clasat pe  locul I la categoria Kyorugi (lupta)-clasa A (avansati) si locul II la clasamentul general pe cluburi.

„Felicit sportivii pentru rezultatele obtinute la acest eveniment, pentru munca si efortul depus la antrenamente, multumesc parintilor pentru implicarea în bunul mers al activitatilor la care clubul participa”.

Datorită rezultatelor obtinute în decursul acestui an, sportivii Leahu Claudia și Nechifor Daniel, au fost selectionati la lotul național, în vederea participarii, în perioada 17-21.11.2015, la Campionatul European Under 21, organizat la Bucuresti. Le uram mult succes.

Nicolae PASNICIUC, Președinte-antrenor CS Real Taekwondo Team Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad