Connect with us

Sport

Steaua – FC Botoşani. Cornel Şfaiţer: „Şi un punct e bun cu Steaua. Important este să nu primim gol”. ECHIPA PROBABILĂ

Published

on

fc botosani - steaua 0-1 (21)

FC Botoşani va întâlni în această seară campioana României, într-o partidă care se va disputa pe stadionul echipei CFR Cluj. Iniţial, partida era programată să se dispute pe Arena Naţională dar cel mai mare stadion din România nu are avizul ISU.

Decizia privind schimbarea locului de disputare a meciului a fost luată vineri seară. Iniţial, oficialii formaţiei Steaua doreau ca meciul să se joacă la Turnu Severin dar conducării FC Botoşani au refuzat această variantă. Până la urmă s-a decis ca meciul să se joace la Cluj, pe stadionul CFR-ului.

„Ei vorbeau de Turnu Severin. Le-am spus că nici nu luăm în calcul această variantă. Dacă insistau cu Turnu Severin, noi ne deplasam la Arena Naţională. S-a găsit varianta Cluj. Am înţeles că este o situaţie de forţă majoră şi am acceptat să ne deplăsăm la Cluj. Ei m-au sunat vineri seară la 22.00 şi mi-au spus de Turnu Severin. Le-am transmis că nici nu vreau să aud. Nu putem face 800 de kilometri într-o zi iar a doua zi să jucăm. La Cluj este altceva. Sunt 350 de kilometri”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Oficialul botoşănean este optimist înaintea partidei din această seară şi consideră că elevii lui Cristi Pustai pot obţine cel puţin un punct.

„Am discutat cu băieţii şi eu zic că trebuie să privim cu multă încredere meciul acesta. Steaua joacă pe teren neutru, nici ei nu trec printr-o situaţie foarte bună. Trebuie să avem un alt moral. Şi un punct e bun cu Steaua. Important este să nu primim gol”, a adăugat preşedintele FC Botoşani.

Echipa probabilă: Iliev – Patache, Cordoş, Plămadă, Acsinte – Bordeianu, Vaşvari – Martinus, Cabrera, Ivanovici – Hadnagy

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )