Connect with us

Economic

SUPER TARE. Mall-ul din Botoşani devine sediul instituţiilor publice. În loc de cumpărături, îţi faci buletinul şi plăteşti factura la apă. Ceapă nu mai poţi cumpăra pentru că s-a închis piaţa lui Ţurcanu

Published

on

nova apaserv, centru incasare mall

Uvertura Mall Botoşani se transformă uşor, uşor într-un centru al instituţiilor publice. Primăria municipiului Botoşani şi-a mutat în mall biroul de evidenţă a populaţiei iar acum Nova Apaserv şi-a deschis un centru de încasări.

La deschidere, administratorii Uvertura Mall aveau planuri mari şi intenţionau să aducă branduri importante la Botoşani. Mc Donald’s, KFC, Intersport, Decathlon sau alte branduri importante nu au venit în mall-ul din Botoşani. În schimb, a venit primăria cu Serviciul de Evidenţă a Populaţiei, a venit Consiliul Judeţean cu piaţa în care se vindeau cartofi, ceapă, carne, lapte şi rachiu… Între timp, Uvertura Mall a mai dat o lovitură. Nova Apaserv şi-a deschis un centru de încasare.

„Centrul de încasări aparținând Nova Apaserv s-a redeschis la Uvertura Mall, etajul 2, lângă CCC.Astfel clienții și botoșănenii pot plăti facturile la apă direct la mall.Program de funcționare : de luni până vineri, între orele 07.00-19.00. Sâmbăta și duminică închis”, se precizează în comunicatul emis de Uvertura Mall.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad