Connect with us
banner ad

Evenimente

Tinerii din Botoşani se mobilizează pe facebook pentru protestul de astăzi, ora 19.00. VEZI ce mesaje au postat

Published

on

protest botosani

Protestul început în capitală pare să ia amploare în toată ţara. Vreo 20-30 de tineri din municipiul Botoşani au ieşit marţi seară în Piaţa Revoluţiei dar între timp, pe reţelele de socializare a început o campanie prin care se pregăteşte protestul din această seară, de la ora 19.00.

“Iesiti din casa daca va pasa! Nu pot doar cei din capitala sa “lupte” pentru noi! Sa iesim in toata tara, in fiecare oras!!!”.

“In seara asta am fost 20. Maine 200 poate si tot asa….pana cad sobolanii!”

“Sigur, nu ajungem la numarul celor din Bucuresti, dar cateva sute, macar, trebuie !! Este inadmisibil sa stam, nu se mai poate ! Respect celor care au stat astazi in fata Primariei ! Maine, poate ne adunam mai multi !!!”.

“MAINE LA ORA 19:00 ESTE IN TOATA TARA !!! AR TREBUI SA FIM CAT MAI MULTI.. BOTOSANI NU E EXCLUS DIN HARTA ! PREA IGNORANTI SUNTEM ! 500 DE PERSOANE LA MARSUL TACERII IN DOROHOI SI LA NOI NICI 40?. WAKE UP !”

„Haideți să facem ceva! Merită să încercam și o datorăm părinților și copiilor noștri. (…) Așa că haideți să cerem, în primul rând, o schimbare politică, haideți să cerem niște demisii. Erau justificate săptămâna trecută, când a murit polițistul ăla de la rutieră, erau justificate cu două săptămâni înainte, când se întâmplase să nu moară nimeni în prime time, dar atât de mulți în tăcere, sunt la fel de justificate azi, dar mult mai necesare. Haideți să schimbăm ceva, măcar la suprafață, măcar că să arătăm că ne păsa mai mult decât niște lumânări și crizanteme înghețate.”

Sunt doar câteva din mesajele postate de tinerii botoşăneni pe facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )