Connect with us
banner ad

Social

Gelu Graur: “Nu capul lui Moțoc vreau….Vreau sa se schimbe ceva. VREAU CEVA CONCRET!!! Hai sa cerem ceva concret!!!”

Published

on

gelu graur

Botoşăneanul Gelu Graur se alătură zecilor de mii de români nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă în această ţară, de clasa politică, de atitudinea celor care conduc şi faptul în două decenii şi jumătate România a fost furată de cei care au condus-o.

Fostul concurent de la Vocea României, în prezent liderul trupei Gelu Graur Band, a postat un mesaj pe pagina personală de facebook , referitor la ce se întâmplă acum în România.

“Capul lui Moțoc vrem?! NU!!! Nu doar atat! Eu, eu vreau mai mult!!!

1. Vreau alocarea unui procent din buget mai consistent sistemului sanitar! Vreau sa ne tinem personalul medical in țara. Vreau revizuirea legilor ce guverneaza sistemul “urgentelor medicale” , implicit a facilitatilor specializate in acest sens. Vreau regandirea sistemului CAS!

2. Vreau sa ne respectam pompierii/ salvatorii si sa ii platim astfel incat sa isi poata face treaba cum li se cere! Bugetul MAI trebuie revizuit si priorizat pentru imbunatatirea unor astfel de reactii!

3. Vreau ca din profitul BOR sa fie redirectionat un procent catre institutiile statului care se ocupa tot de OM, pana la rugaciunea pt sufletul sau!

4. Vreau introducerea in programa scolara a unor cursuri de prim ajutor!!!

5. Vreau sa avem cluburi in continuare! Prin taxele si impozitele impuse, impingeti patronii sa fie “ieftini” si apar astfel de tragedii. Daca le inchideti, tot voi guvernantii va veti plange ca nu sunt bani la buget pt ca nu plateste lumea taxele si impozitele! Creati un sistem de creditare garantat de stat prin care ii obligati cu termene sa respecte normele de siguranta!!!

6. Vreau recalibrarea clasei politice si a institutiilor care adapostesc aceste elemente: parlament, guvern, institutii publice. Totul e politizat si nu exista specialisti care sa FACĂ…nu sunt lasati sa faca!!! NU! Nu capul lui Moțoc vreau….Vreau sa se schimbe ceva si am spus si ce vreau! E doar parerea mea! Vreau ca cineva sa spuna clar ce trebuie facut dar eu nu sunt specialist! Avem nevoie de voi, cei cu expertiza in domeniile bolnave…vorbiti si eu voi fi acolo sa ajut!!!! Nu vreau doar solutii politice de compromis….VREAU CEVA CONCRET!!! Hai sa cerem ceva concret!!! Hai sa scriem ce vrem si astfel sa iesim din lumea protestelor impotriva “vrajitoarelor medievale”!!!”, a postat Gelu Graur pe facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )