Connect with us

stiri

Steaua – FC Botoşani: Mirel Rădoi se gândeşte din nou la demisie

Published

on

radoi

Tehnicianul campioanei este dezamăgit de modul în care se exprimă echipa, susţine sursa citată, iar relaţia sa cu patronul şi naşul Gigi Becali s-a deteriorat în urma ultimelor rezultate din campionat (două puncte din nouă posibile, în ultimele trei partide).

Nu este prima dată când Mirel Rădoi ia în calcul să demisoneze, o situaţie similară având loc în vară, în urma eliminărilor din preliminariile Champions League (cu Partizat) şi play-off-ul Europa League(cu Rosenborg), când a fost convins de Gigi Becali să rămână pentru a construi o nouă echipă capabilă să joace în grupele celei mai tari competiţii inter-cluburi.
Totuşi, seria slabă de rezultate şi ineficienţa arătată de ofensiva roş-albaştrilor îl fac pe Rădoi să-şi regândească poziţia. În primele 16 etape, Steaua a marcat doar 18 goluri, cu 9, respectiv 13 mai puţine decât primele două clasate din Liga 1, Astra şi Viitorul. Conform Digi Sport, meciul de campionat cu Botoşani, programat în acest weekend (duminică, de la 20:30) va fi decisiv, iar Rădoi şi-ar putea anunţa plecarea de la Steaua în cazul unui nou rezultat negativ.
Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad