Connect with us
banner ad

National

CORUPŢIA UCIDE: Românii îndoliaţi se revoltă în stradă. Peste 15.000 de oameni la cel mai mare miting al ultimilor ani. “Ultima solutie – inc-o revolutie”, “Nu vrem catedrale, vrem spitale”

Published

on

protest bucuresti foto stirileprotv

Protestul de la Universitate a inceput la 18:00, este un protest anti-sistem desi cele mai multe scandari se indreapta impotriva primarului sectorului 4.

UPDATE 20:50 Miile de protestatari incep sa paraseasca Piata Victoriei si se indreapta spre sediul Ministerului Afacerilor Interne. In Piata, mai multi manifestanti au ingenuncheat pe caldaram, in memoria celor care si-au pierdut viata la Colectiv.

UPDATE 20:25 Miile de oameni au blocat complet centrul Capitalei. Oamenii scandeaza “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, “Ultima solutie – inc-o revolutie”, “Nu vrem catedrale, vrem spitale”, precum si lozinci in care ii cer demisia ministrului Gabriel Oprea:  “Oprea, nu rezisti, nici cu mii de securisti” sau “Oprea, nu uita, asteptam demisia”

UPDATE 20:10 Numarul oamenilor iesiti sa protesteze in strada este, pana la aceasta ora, de aproximativ 15.000 de persoane. Oamenii continua sa vina la protest. Manifestantii cer demnisiile premierului Victor Ponta, dar si ale ministrului Apararii Gabriel Oprea, precum si a lui Cristian Popescu “Piedone”, primarul sectorului 4.

UPDATE 19:10 Organizat pe retelele de socializare ca un manifest impotriva Primarului sectorului 4, protestul s-a transformat intr-o miscare anti-sistem.

Mii de protestatari adunati initial la fantanile de la Universitate. Traficul este blocat complet intre Universitate si Piata Romana. S-ar putea sa vorbim de 4-5 mii de persoane.

Popescu “Piedone” este primarul care a acordat avizul de functionare pentru clubul Colectiv, unde a avut loc dezastrul de vineri seara.

“Vrem dreptate!” se striga in Piata Universitatii, simbolul protestelor impotriva sistemului. O alta scandare importanta folosita acum in Piata Universitatii este “Iesiti din casa, daca va pasa!”.

VEZI MAI MULT PE STIRILEPROTV.RO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )