Connect with us
banner ad

Sanatate

Zeci de botoşăneni au donat sânge pentru victimele tragediei din Clubul Colectiv din Bucureşti FOTO

Published

on

centru de transfuzii botosani, donatori (7)

Zeci de bosaneni s-au prezentat, astazi dimineata, la Centrul de Transfuzii in vederea donarii de sange pentru victimele incendiului din Capitala. Printre acestia au fost angajati de la Serviciul Judetean de Ambulanta, dar si de la Penitenciarul Botosani.

In cateva ore, in jur de 50 de botosaneni s-au prezentat la centru, urmand sa fie selectati cei care indeplinesc conditiile de donare.

“Am venit pentru a dona sange pentru victimele de la Colectiv. Am facut un apel pe Facebook unde toti prietenii mei au raspuns pozitiv si astazi ne intalnim la Centrul de Transfuzii pentru a dona sange  pentru victimele din spitalele de la Bucuresti”, a spus Ovidiu Caia, ambulantier SJA Botosani.

Seful ISU Botosani a facut un apel la oameni si la proprii angajati si i-a indemnat sa mearga sa doneze sange pentru tinerii internati in spitalele din capitala, care lupta sa traiasca.

“Am cerut  de dimineata si colegilor si as cere intregului public botosanean sa participam alaturi de familiile in suferinta, indeosebi a celor care cu copii in tratament in spitale prin donarea de sange”, a declarat colonel Radu Anton, seful ISU Botosani.

Potrivit Centrului de Transfuzii sanguine, sangele donat este valabil 35 de zile, iar tinerii care au fost internati vor avea nevoie de transfuzii timp de cinci luni. 30 de tineri au murit, iar peste 140 de persoane au fost internate un stare grava sau critica in spitale din Bucuresti, dupa incendiul din clubul Colectiv.

centru de transfuzii botosani, donatori (8) centru de transfuzii botosani, donatori (6) centru de transfuzii botosani, donatori (5) centru de transfuzii botosani, donatori (2) centru de transfuzii botosani, donatori (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )