Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara 1-1 LIVE – Oaspeţii au pierdut două puncte – GALERIE FOTO

Published

on

fc botosani - acs poli timisoara (13)

FC Botoşani vine după două înfrângeri în faţa Viitorului Constanţa, una în campionat şi cealaltă în Cupa României, iar în această seară întâlneşte pe ACS Poli Timişoara, o echipă care are cu două puncte mai mult decât trupa lui Cristi Pustai.

FC Botoşani începe în ofensivă partida şi încă din primele minute se instalează în jumătatea de teren a timişorenilor. Tehnicianul Cristi Pustai a început meciul Roman, Hadnagy, Martinus şi Cabrera în primul 11 şi încearcă să tranşeze repede partida. De partea cealaltă, Florin Marin a pregătit meciul cu un singur scop: de a nu primi gol.

În minutul 12, Hadnagy îl lansează pe Roman, atacantul botoşănean intră în careu dar cade foarte uşor iar centralul Adrian Cojocaru nu putea acorda penalty pe gazde.

FC Botoşani este echipa care are iniţiativa, are posesie dar nu se poate aproapia de poarta timişorenilor care se apără cu toată echipa. Prima acţiune ofensivă a timişorenilor a venit în minutul 33 dar Hernandez a şutat mult peste poartă din marginea careului.

fc botosani - acs poli timisoara (10)

În minutul 35 FC Botoşani a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri dar Martinus a executat de o manieră care i-ar fi făcut invidioşi şi pe marii rugbişti. Cinci minute mai târziu, Llorente şutează din marginea careului dar Iliev prinde fără probleme.

În minutul 45, oaspeţii reuşesc să marcheze pe contraatac. Javier Hernandez a profitat de apatia fundaşilor botoşăneani şi l-a executat pe Iliev cu un şut la colţul scurt.

În prelungirile primei reprize, Cordoş a avut o şansăî mare de a marca dar mingea şutată de acesta din interiorul careului a fost respinsă de portarul timişorean.

fc botosani - acs poli timisoara (28) fc botosani - acs poli timisoara (29)

Repriza secundă începe cu două mari ocazii ale timişorenilor dar Iliev a dovedit încă o dată că este unul din cei mai buni portari din Liga I. Goalkeeperul botoşănean a avut două intervenţii care au menţinut trupa lui Cristi Pustai în joc. În minutul 52 Rufino scapă singur cu Iliev, şutează la colţul scurt dar portarul botoşănean are încă o intervenţie incredibilă şi îşi salvează echipa.

În minutul 56, Martinus şutează din marginea careului dar goalkeeperul timişorean boxează mingea. Timişorenii ştiu bine arta contraatacului iar în minutul 64 Hernandez trimite în bară, mingea ajunge la Croitoru care şutează din interiorul careului dar Iliev îşi salvează încă o dată echipa.

fc botosani - acs poli timisoara (23)

FC Botoşani şansa de a egala în urma unui corner executat de Cabrera dar Ivanovici şutează pe lângă poartă din interiorul careului. În minutul 73, FC Botoşani reuşeşte egalarea prin Petre Ivanovici. A fost un un-doi cu Hadnagy iar Ivanovici l-a executat pe goalkeeperul timişorean şi scorul a devenit 1-1.

Croitoru a fost scos de pe teren de Florin Marin iar fostul căpitan al FC Botoşani a fost aplaudat de majoritatea spectatorilor de la tribuna I. Galeria FC Botoşani i-a scandat numele fostului căpitan minute în şir.

Finalul partidei aparţine botoşănenilor dar oaspeţii ştiu să se apere şi nu au o problemă în a respinge mingile aruncate în careu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 dar oaspeţii se pot declara nemulţumiţi de rezultat. După ocaziile avute, ACS Poli Timişoara meritau să câştige acest meci.

fcbt-politim (8)

FC Botoşani: Iliev – Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Acsinte – Bordeianu (54 Ivanovici), Vaşvari – Martinus (68 Fulop), Cabrera, Hadnagy – Roman (74 R. Costin)

  • Rezerve: Pleşca, Popovici, R. Costin, Cucu, Neziri, Ivanovici

ACS Poli: Kirschstein – Iordache, Luchin, Cânu (71 Scutaru), D. Popescu – Melinte, Llorente – Hernandez, Croitoru (78 Ov. Popescu), Curtean – Rufino (81 Elek)

  • Rezerve: Smaranda, Scutaru, Mailat, O. Popescu, Elek, Artean, Poparadu

Arbitri: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) – Sebastian Stoianov (Constanţa), Stelian Slabu (Braşov)

Observatori: Sorin Boca (Iaşi), Cristian Vasc (Maramures)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )