Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara. Florin Marin: ”Este un meci de șase puncte. Pregătim jocul să câștigăm”

Published

on

florin marin digisport

FC Botoşani va întâlni mâine după amiază, începând cu ora 18.00, pe stadionul Municipal, formaţia ACS Poli Timişoara. Cel puţin declarativ, bătăţenii vin la Botoşani cu gândul de a obţine toate cele trei puncte dar antrenorul Florin Marin recunoaşte că nu ar fi rău niciun rezultat de egalitate.

”Este un meci de șase puncte, va fi un joc cu o miză deosebită. Botoșaniul vine după două înfrângeri, una în campionat, respectiv una în Cupă cu Viitorul. Sunt convins că ei sunt foarte motivați pentru partida cu noi. Pregătim jocul să câștigăm, dar important este să nu pierdem la Botoșani. Orice echipă are puncte forte sau slabe, nu există formație care nu poate fi bătută”, a spus Florin Marin, scrie SportTim.ro.

ACS Poli Timişoara a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei României după ce a eliminat formaţia Petrolul Ploieşti. Bănăţenii se laudă că după această performanţă au un moral foarte bun în perspective meciului cu FC Botoşani.

Este foarte important că ne-am calificat, este bine pentru starea de spirit a jucătorilor. Vedeți, Cupa este o competiție diferită față de campionat. Ați văzut ce s-a întâmplat și la celelalte jocuri, Steaua s-a calificat destul de greu în fața celor din Baia Mare. Și noi am avut probleme, dar cum am spus, este important că am reușit să ne calificăm și nu am ajuns la prelungiri sau penalty-uri. Este bine pentru echipă, pentru moralul nostru, că am reușit să accedem în fazele superioare ale Cupei”, a adăugat tehnicianul timişorenilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )