Connect with us

Sport

Povestea atacantului Paul Păcurar, eroul echipei FCM Baia Mare: ”În 2013, cei de la Botoșani m-au alungat și am avut o cădere psihică. Am vrut să mă las de fotbal!”

Published

on

pacurar paul

Paul Păcurar, atacantul de 24 de ani al formației FCM Baia Mare, care joi seară a punctat în poarta Stelei, în meciul din optimile de finală ale Cupei României (1-1, 1-4 după executatea loviturilor de departaje), are o poveste de film! A crescut la Școala de Fotbal Ardealul, cot la cot cu Vlad Chiricheș și cu Alexandru Maxim, dar a ajuns într-o situație disperată acum doi ani, când a vrut să renunțe la sportul pe care-l iubește.

”Eram coleg cu Chiricheș și cu Maxim la «Ardealul», ei erau la grupe mai mari, dar ne antrenam împreună, cot la cot, locuiam în același cămin! În 2013, cei de la FC Botoșani m-au alungat. Antrenor era Cristi Popovici. Am avut o cădere psihică după acel episod.  Am vrut să mă las, când am căzut în depresie! M-am întors acasă, am jucat pe degeaba la Industria Galda. Jucam de plăcere mai mult. De acolo am ajuns la Sighet, am avut un retur bun, iar după ce ne-am luptat la promovare cu Baia Mare, cei de aici m-au remarcat și m-au adus astă-vară la echipă”, a declarat Păcurar, pentru SportNews.ro.

Vârful de atac dezvăluie cine l-a motivat să meargă mai departe. ”Mi-ar fi părut rău, dacă aș fi renunțat, dar nu voiam să mai joc. Am trăit din banii familie. Părinții mei au tot insistat. Îmi spuneau: «Mai du-te, nu te lăsa, mai încearcă»! Acum, soarele a apărut. Să tot joci fotbal cu 12.000 de oameni în tribune, ca la meciul nostru cu Steaua. Am mai jucat cu 7-8.000 de spectatori, la Botoșani, dar cu atâția oameni în spate”, mai spune cel care este dorit de Steaua.

”Să ajung la Steaua? E vis, e dorință! Mă încântă faptul că Steaua s-a intereasat de mine! Văd că iau jucători și din diviziile inferioare, ceea ce îmi dă speranțe”, afirmă atacantul, care este fanul unui mijlocaș de creație, spaniolul Andres Iniesta.

Zoltan Ritli a dezvăluit că Țiți Dumitriu, antrneorul din acte al Stelei, a întrebat despre situația lui Paul Păcurar.

Sursa: SportNews Libertatea.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad