Connect with us

Sport

FC Botoşani – ACS Poli Timişoara. Andrei Patache: „Am studiat Timişoara. Este o echipă experimentată însă nu una bună a campionatului şi putem să-i batem”

Published

on

patache fcbt-viitorul

Fundaşul dreapta al FC Botoşani consideră că ACS Poli Timişoara este un adversar accesibil şi se pot obţine trei puncte în partida de luni după amiază, de pe Municipal.

„Este un meci care este foarte important pentru noi având în vedere că ei sunt deasupra noastră în clasament şi au un avantaj de două puncte. Dacă îi batem îi băgăm în sub noi şi e bine. Noi pe teren propriu jucăm întotdeauna mai bine. Avem forţă şi am încredere în echipă. Tot ce îmi doresc este ca la finalul jocului să ne bucurăm împreună cu suporterii pentru victorie”, a spus Andrei Patache care a adăugat:

„Am studiat Timişoara. Este o echipă experimentată însă nu una bună a campionatului şi putem să-i batem. Nu prea are ce secrete să le spună Marius Croitoru pentru că noi avem alt antrenor, iar echipa este aproape schimbată în totalitate faţă de anul trecut, aşa că nu are ce să le zică. Am rămas prieteni cu Marius dar pe teren fiecare trage pentru echipa lui. Pe mine acum nu mă interesează soarta Timişoarei. Pe mine mă interesează doar FC Botoşani. Nouă să ne fie bine. Fiecare să-şi rezolve problemele”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad