Connect with us

Administratie

Contre între Flutur şi Portariuc pe tema consilierilor: “Angajarea acelui domn, îi este imputabilă doar dumnealui”

Published

on

flutur portariuc, primaria botosani

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Partidului Naţional Liberal, Cătălin Flutur a făcut referire la consilierul anchetat de către DIICOT şi a fost angajat de către primarul Ovidiu Portariuc. Fostul primar susţine că este doar responsabilitatea actualului edil.

“A venit un domn consilier la primărie, un domn pe nume Râznic. Reacţia rapidă şi imediată, cum spun consilierii de imagine, dă-l afară. Vreau să vă spun că spre deosebire de ceilalţi angajaţi din primărie care sunt angajaţi conform Codului Muncii, cele patru posturi de la cabinetul domnului primar sunt singurele posturi în care poate veni oricine. Angajarea o face doar primarul. Nu trebuie să îndeplinească nicio condiţie. Decizie este a unui singur om. Nu era obligat nimeni din primărie să-i verifice dosarul respectivului domn. Povestea că o să verific dosarele tuturor celor care vin la primărie, solicitând date de la SRI, Poliţie, este o exprimare nefericită a domnului primar. Ei vin să se angajeze pe un post, conform Codului Muncii. Scăparea domnului primar cu angajarea acelui domn, îi este imputabilă doar dumnealui”, a declarat Flutur.

La scurt timp după declaraţiile lui Cătălin Flutur, primarul Ovidiu Portariuc a reacţionat. Printr-un comunicat de presă, edilul l-a atacat la rândul său pe Flutur.

„Știți  vorba  aceea  înțeleaptă:  Dacă  tăcea,  filozof  rămânea!  Așa  și domnul Flutur! S-a apucat să vorbească despre musca de pe căciula sa. Eu am intervenit imediat când am aflat că un consilier era cercetat pentru  fapte   săvârșite  înainte  de  a  veni  în  Primărie.  În  schimb, domnul Flutur a stat două mandate înconjurat de oameni pentru care azi ies dosare penale pe bandă rulantă, tocmai pentru ceea ce au făcut în această instituție”, a afirmat Portariuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad