Connect with us

Administratie

Cătălin Flutur este ironic cu primarul Portariuc: “La cadenţa de lucru a domnului primar, el trebuie să muncească 150 de ani ca să-i ajungă pe cei din America”

Published

on

portariuc in america.jpg

După aproximativ o lună petrecută pe tărâm american, primarul Ovidiu Portariuc a ajuns la concluzia că Botoşaniul este cu cel puţin 50 de ani în urmă şi că este nevoie de foarte multă muncă. Edilul a fost imediat taxat de fostul primar Cătălin Flutur care a avut o declaraţie cel puţin ironică.

“Vreau să-i urez din suflet bun venit acasă, domnului primar. Oraşul avea nevoie de dumnealui. Acum, că a spus că pleacă o lună şi a venit după o lună şi o săptămână, nu mai contează. Nu ştiu cum e cu avioanele pe distanţele astea lungi. Această deplasare a domnului primar în America va fi mult mai benefică decât contractarea unui specialist neamţ care a stat vreo lună pe aici, pe banii noştri, dar nu ştim ce a făcut. Toată lumea spunea că America este cu 50 de ani în faţă. Constatarea domnului primar este aceeaşi. A fost, a văzut şi a spus că suntem cu 50 de ani în urmă şi că va trebui să muncim non stop ca să ajungem America din spate. La cadenţa de lucru a domnului primar, el trebuie să muncească 150 de ani ca să-I ajungă pe cei din America”, a declarat Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad