Connect with us
banner ad

National

Usturoiul importat din China este toxic. Cum îl identifici la cumpărături

Usturoiul produs în China este toxic. Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com.

Distribuie pe:

Published

on

usturoi foto obiectiv.info

Usturoiul produs în China este toxic. Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com.

Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului.

Cum identifici usturoiul chinezesc?

  • Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
  • Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
  • Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Sursa: REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )