Connect with us

Sport

INCREDIBIL Doi jucători refuzaţi în vară de FC Botoşani, au semnat cu Steaua

Published

on

fc bt-ceahlaul (2)

În vara trecută, FC Botoşani a avut posibilitatea să transfere mai mulţi jucători de la Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie care a retrogradat din Liga I şi care se confrunta cu mari probleme financiare. Deşi erau mulţi jucători tineri şi care deja au confirmat în Liga I, FC Botoşani nu a dorit niciunul dintre aceştia.

Înainte de startul noului sezon de Liga I s-a vehiculat că Sebastian Chitoşcă (23 ani) şi Doru Popadiuc (20 ani) ar putea ajunge la FC Botoşani. Au fost doar zvonuri pentru că fostul antrenor Leo Grozavu şi oficialii clubului nu i-au dorit pe cei doi jucători. Grozavu considera în acel moment că niciun jucător de la Ceahlăul nu se pretează la sistemul de joc al FC Botoşani. Chitoşcă şi Popadiuc nu au fost buni pentru FC Botoşani dar în schimb sunt buni pentru Steaua, o echipă care se luptă pentru titlu în România.

FC Botoşani a preferat să transfere jucători precum Robertson sau Neziri care au avut pretenţii mari şi care nu au confirmat.

Conform FANATIK.RO, Sebastian Chitoşcă şo Cătălin Ştefănescu au ajuns la un acord cu Steaua. Impresara celor doi fotbalişti, Anamaria Prodan, a venit special în România pentru a negocia cu oficialii Stelei. Alături de ea s-a aflat și avocatul Dan Idita.

Negocierile au durat mai mult cu Popadiuc, fotbalistul  în vrîstă de 20 de ani şi-a dat acordul după ce a purtat o discuţie cu Mirel Rădoi. Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu au semnat pe o perioadă de 5 sezoane şi vor încasa pentru primul an suma de 5.000 de euro pe lună (60.000 euro pe an), urmînd ca în fiecare sezon să se adauge încă 1.000 la cei 5.000.

Tehnicianul Mirel Rădoi a fost şi el prezent la negocieri, acesta dorind să discute cu cei 3 fotbalişti.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad