Connect with us
banner ad

Sport

17 medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani la Cupa României

Published

on

Cupa Romaniei - Brilliant

În week-end-ul trecut, s-au aliniat la start în localitatea Miercurea Ciuc, peste 500 de sportivi legitimați la 32 de cluburi în vederea participării la Cupa României la Taekwondo WTF – ediția a XVI-a. La această competiție a fost prezent și tânărul club botoșănean, Brilliant Taekwondo Sporting Club ce a participat cu un lot format din 17 sportivi selecționat de instructorul Denis Matei.

După cum era de așteptat în urma dezvoltării rapide a lor și a bunelor rezultate din ultima perioadă, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a reușit să se claseze pe locul IV la Clasamentul General pe Cluburi după doar un an de activitate. Pe lângă acest trofeu, sportivii botoşăneni au adăugat în visteria clubului un loc II la Clasamentul General la categoria Copii, la clasa A (avansați).

Sportivii au reușit să adune un număr de 17 medalii, din care 7 de aur, 6 de argint și 4 de bronz după cum urmează :

Locul 1 : Corduneanu Andreea (2 medalii); Burlacu Rareș; Ignat Irina; Ganfiuc Alberto; Hobjilă George; Matei Diana;

Locul 2 : Botezatu Armand (2 medalii); Bojincă Denisa; Grefu Francesca; Senciuc Cristian; Matei Denis;

Locul 3 : Vornicu Ștefan; Tofan Mario; Ganfiuc Alberto; Burcă Remus;

Pe lângă aceștia, s-au făcut remarcați și sportivii David Camelia, Plioț Cristian și Ciuclea Alexandru care s-au oprit în sferturile de finale, fiind învinși la limită de sportivi cu o experiență vastă.

„Doresc să îmi felicit sportivii pentru aceste rezultate deosebite, uimindu-mă ca de fiecare dată. Așteptările mare pe care le aveam de la această familie minunată, familia Brilliant, au apărut pe măsura sacrificiilor făcute de instructorii clubului, sportivii și părinții acestora, cât și susținătorilor noștri. Ne pregătim intens de Campionatul Balcanic unde sperăm să participăm cu un lot de 3-6 sportivi.” a declarat președintele-instructor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI -3 Dan .

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )