Connect with us

Administratie

Un primar liberal îl atacă pe Gheorghe Sorescu: “Se comunica total iresponsabil crezându-ne pe noi cei de la ţară nimicuri. Nu-mi este frică de nici un partid şi de nici un politician”

Published

on

dingeni, copaci plantati pe drum judetean, protest  (18)

Primarul comunei Dîngeni continuă lupta cu şefii Consiliului Judeţean Botoşani. Deşi sunt colegi în noul PNL, Cătălin Rotundu, Gheorghe Sorescu, Cristian Achiţei şi Sorin Clim, aceştia nu ezită să îşi exprime public nemulţumirile. Principalul motiv de dispută îl reprezintă drumul judeţean care face legătura între comuna Dângeni şi drumul naţional Botoşani-Săveni.

“Am privit cu mare curiozitate daca colegul nostru , PRESEDINTE INTERIMAR AL CONSILIULUI JUDETEAN , GHEORGHE SORESCU , doreste sa faca cu adevarat administratie si se desparte de trecutul si metoda veche de a vorbi si atat !
Surpriza ! In aceasta seara , fiind invitat in cadrul emisiunii Dialog Deschis realizata de dl. Bogdan Caliniuc , dl. Sorescu a ales sa ascunda adevarul si a confirmat faptul ca s-a rezolvat problema cu drumul rau de la Dangeni si mai mult de ata , a readus in fata opiniei publice tema cu primarul
Rotundu care doreste doar imagine .
Pentru corecta informare a tot ceea ce inseamna mijloace de comunicare si fara a avea ” zambetul pe buze ca in imaginea din emisiune ” , pot spune chiar cu tristete ca se comunica total iresponsabil crezandu-ne pe noi cei de la tara nimicuri , si aduc la cunostinta faptul ca ,aceea portiune de drum neasfaltata arata acum mult mai rau !
Utilajele au fost in data de 16.10.2015 au turnat asfalt pe o portiune de drum asfaltata , dar care avea gropi pe o portiune de maximum 500 de metri , dar au asfaltat 1 km . In schimb cand am solicitat inginerului aflat la lucrare sa acopere macar inca doua gropi foarte mari formate in urma unui incendiu auto care a avut loc cu ani in urma in acel loc , acesta a refuzat pe motiv ca nu are comanda de la ” functionarul public ” !
Pacat ca nu intelegeti dumneavoastra faptul ca nu-mi este frica de nici un partid
si de nici un politician care sa-mi astupe gura aratandu-mi sperietori !
Ori face-ti treaba si colaboram printr-un respect reciproc , ori voi mintiti si eu cu toti oamenii care vedem acel drum zilnic va aratam public cu degetul !
Nu poti zambi la tv ca drumul e facut si in fapt sa-ti sara rotile si dintii !
La votul politic , dangenenii sunt pe primele locuri in judet , de ce ne batjocoriti in asemenea hal dl. Presedinte ?”, a postat Cătălin Rotundu pe pagina personal de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad