Connect with us
banner ad

National

Cinci alimente antigripale

Published

on

pachete alimente foto reportermtv

Ai grija ca alimentatia ta sa fie bogata in vitamine si minerale, pentru a intari sistemul imunitar si pentru a te feri de gripa! Medicii ne recomanda sa consumam alimente care contin zinc, vitamina A si antioxidanti.

Cele 5 alimente antigripale care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia voastra din sezonul rece sunt: carnea de vita, ciupercile, cartofii, ceaiurile si chefirul.

Carnea de vita este imbogatita in zinc, fier si vitamina B12, care ajuta cresterea rezistentei organismului la infectii. Astfel, pentru a fi sanatoase si frumoase consumati aproximativ 90 de grame de carne de vita.

Ciupercile contin pe langa proteine, aminoacizi, apa, seleniu, vitamina B si antioxidanti, care dau celulelor albe rezistenta, de care organismul are nevoie in perioada rece. Pe langa efectul antigripal, ciupercile sunt adevarate “uzine de energie”. Nutritionistii ne sfatuiesc sa consumam ciuperci, cand organismul este obosit, stresat sau in stare de depresie.

Continuarea pe Lyla.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )