Connect with us

Evenimente

Ancheta accidetului de la Orăşeni Deal bate pasul pe loc. Cel care a provocat tragedia este cercetat în libertate FOTO

Published

on

accident oraseni (7)

Pe data de 6 iunie 2015, pe raza localităţii Orăşeni Deal din judeţul Botoşani s-a produs un cumplit accident de circulatie, în urma căruia doi soţi au murit iar doi copii au rămas orfani. Imediat după tragedie s-a declanşat o anchetă, s-au făcut audieri, expertize, dar cel vinovat de moartea celor doi soţi este în continuare cercetat în libertate şi din câte se pare vor mai trece luni bune până va ajunge să răspundă în faţa judecătorilor.

Potrivit procurorilor, el este cercetat pentru sâvărşirea infracţiunii de ucidere din culpă, dar şi pentru vătămare corporală gravă. În afara celor doi tineri care au decedat, în urma accidentului rutier au mai fost patru persoane rănite grav şi care au avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale.

“După externare, persoanele rănite au fost examinate medico-legal şi au depus la dosar certificate medico-legale, ultimul certificat fiind depus la data de 30 septembrie, 2015, persoana vătămată suferind leziuni care au necesitat 140-150 de zile îngrijiri medicale. Din acest motiv, s-a dispus pe rând extinderea cercetarilor şi pentru săvârşirea acestor infracţiuni de vătămare corporală din culpă. Urmează a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto după centralizarea tuturor obiectivelor de expertiză depuse de către avocaţii părţilor”, a declarat Nicoleta Arpinte, procuror Parchetul de pe lângă Judecaria Botoşani.

Va reamintim ca accidentul rutier s-a produs pe data de 6 iunie, 2015. Soferul unui autoturism Audi A6 care venea dinspre Cristesti nu a oprit la indicatorul STOP si a spulberat o masină Dacia Logan, care circula pe drumul Botosani – Vorona. În urma impactului, cele doua masini s-au transformat în mormane de fier vechi, iar victimele, trei din Logan si trei din Audi, au ramas prinse in caroseriile distruse. Sotii Hutanu au murit, la scurt timp, la spital si au lasat in urma doi copii orfani si o intreaga familie indurerata.

GALERIE FOTO DE LA CUMPLITUL ACCIDENT CARE A AVUT LOC PE 6 IUNIE 2015 LA ORĂȘENI DEAL

accident oraseni (16) accident oraseni (15) accident oraseni (14) accident oraseni (13) accident oraseni (12) accident oraseni (11) accident oraseni (10) accident oraseni (9) accident oraseni (8) accident oraseni (7) accident oraseni (6) accident oraseni (5) accident oraseni (4) accident oraseni (3) accident oraseni (2) accident oraseni (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad