Connect with us

Economic

Un botoşănean deschide un magazin online de tapet şi decoraţiuni interioare în care va comercializa peste 5000 de produse fabricate în America şi Italia – GALERIE FOTO

Published

on

napomen tapet

Botoşăneanul Ciprian Andronache a devenit în urmă cu câteva luni partenerul celui mai mare producător de tapet din lume iar până la sfârşitul acestui an va deschide un magazin online în care va avea la vânzare peste 5000 de produse.

“Va fi un magazin online de tapet şi decoraţiuni interioare cu peste 5000 de produse. Deţin o franciză de la cel mai mare producător de tapet din lume. Doar pe segmentul tapet, oferă o gamă de peste 5000 de modele. Nu există producător în Europa care să ne concureze la calitate şi număr de modele. Cu suportul colegilor de la Bucureşti, sperăm ca până pe 1 decembrie să lansă acest magazin online de tapet şi decoraţiuni interioare. Tot ceea ce înseamnă profile decorative de interior şi exterior, sunt importate din Italia”, ne-a spus Ciprian Andronache.

Tapetul este fabricat în Statele Unite ale Americii, are o durată de viaţă de 25 de ani iar garanţia oferită de producător este de 15 ani. Este vorba de produse de lux, de foarte bună calitate comparativ cu modelele de tapet care se găsesc pe piaţa din Botoşani dar în acelaşi timp şi la un preţ mai ridicat.

“În domeniul decoraţiunilor interioare din România, moda a fost lansată de cei care lucrează prin străinătate. Sunt anumite zone influenţate de moda din Italia, Spania. Tapetul nu a lipsit niciodată, a fost mereu la modă numai că nu mai este tapetul de pe vremuri. Tapetul de lux, pe care îl comercializăm noi, nu se adresează tuturor claselor sociale. Avem inclusiv tapet antibacterian, după normele europene, care nu ia foc… În ultimii ani, tapetul nu prea a fost recomandat de arhitecţi şi designer. Durata de viaţă a tapetului este de 25 de ani iar garanţia acordată este de 15 ani. Niciun producător de vopsea lavabilă nu va acorda o astfel de garanţie. Tapetul pe care îl comercializăm noi este lavabil, poate fi curăţat foarte uşor”, a adăugat omul de afaceri botoşănean.

Până la deschiderea magazinului online, modelele de tapet şi decoraţiuni interioare pot fi văzute la magazinul Napomen Casa, aflat pe bulevardul Mihai Eminescu (în apropierea Spitatlului de Pediatrie) sau pe facebook Napomen Casa şi Tapet Decoraţiuni.

napomen casa tapet si decoratiuni interioare (1) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (2) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (3) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (4) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (5) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (6) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (7) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (8) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (9) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (10) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (11) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (12) napomen casa tapet si decoratiuni interioare (13)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad