Connect with us

Evenimente

Suporteri sancţionaţi de jandarmi la meciul FC Botoşani – CSU Craiova. 230 de lei amendă şi interdicţie pe stadioane

Published

on

jandarmi

La meciul de fotbal disputat în seara zilei de vineri, 16 octombrie a.c., pe Stadionul municipal Botoșani, între echipele F.C.Botoșani și C.S.U.Craiova, doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru adresarea de injurii forțelor de ordine și refuzul de prezentare a actelor de identitate la solicitarea acestora.

Pentru faptele săvârșite, au fost aplicate amenzi însumând  230 de lei, precum și o sancțiune complementară de interzicere a accesului pe stadioane la meciuri de fotbal pentru o perioadă de 6 luni de zile.

Punerea în executare a sancţiunii contravenţionale complementare se face începând cu ziua imediat următoare înmânării sau comunicării procesului-verbal de constatare a contravenţiei.

Plângerea îndreptată împotriva procesului-verbal nu suspendă executarea sancţiunii complementare, ci doar a sancțiunii principale.

În cazul săvârşirii contravenţiilor prevăzute în legea nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, contravenientul poate achita, în termen de 48 de ore de la data încheierii procesului-verbal ori, după caz, de la data comunicării acestuia, jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad