Connect with us

Sport

Medalie de bronz pentru echipa LPS Botoşani la turneul final al CN de lupte

Published

on

echipa lupte lps botosani

La sfârşitul acestei săptămâni, la Bucureşti, în Sala de lupte  “Gheorghe Berceanu”, a avut loc turneul final al Campionatului Naţional de lupte. La această competiţie au participat cele mai bune şase echipe din ţară, printre aceste fiind şi echipa Liceului cu Program Sportiv Botoşani.

După două zile de întreceri, echipa LPS Botoşani a cucerit medalia de bronz. Pe primul loc s-a clasat C.S. Steaua Bucureşti iar pe doi A.S. Astra Arad, două cluburi care în ultimii anii au adunat cei mai valoroşi sportivi din România.

Din echipa botoşăneană au făcut parte în ordinea categoriilor de greutate următorii luptători: LUPU CONSTANTIN; FEDIUC FLORIN; BOSTAN ANDREI; TEODORU MARIAN şi TUDORACHE DAVID; DELEANU MARIUS; MARIAN CONSTANTIN; LUŢĂ PAUL; MAHALU VICTOR şi APOSTOL-BOGHIAN COSMIN.

Echipa botoşăneană a fost pregătită de profesorii: BACIU VICTOR şi IACOB DAN.

“Îi felicităm pe sportivi din toată inima pentru dăruirea de care au dat dovadă, la această finală, de asemenea şi pe cei care i-au pregătit şi au avut încrederea în ei, pentru a obţine acest frumos trofeu.

Profesorii şi luptătorii dedică această medalie,  împlinirii în acest an  a 25 de ani de existenţă  a Liceului cu Program Sportiv Botoşani”, a declarat Victor Baciu, antrenorul coordinator al secţiei de lupte de la LPS Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad