Connect with us

Politica

Corneliu Popescu i-a luat locul lui Florin Ţurcanu în PNL

Published

on

corneliu popescu

Abia revenit în Organizaţia Judeţeană PNL Botoşani, Corneliu Popescu a fost desemnat şef pe colegiul Săveni, un colegiu care în ultimii ani a fost coordonat de Florin Ţurcanu, fostul lider al liberalilor botoşăneni.

Decizia a fost luată în şedinţa care a avut loc vineri, senatorul Corneliu Popescu urmând să coordoneze colegiul Săveni împreună cu Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Din colegiul Săveni nu va mai face parte comuna Mihai Eminescu, aceasta fiind mutată în colegiul Flămânzi, colegiu coordonat de către deputatul Verginel Gireadă.

Tot în aceeaşi şedinţă, s-a decis ca Gheorghe Sorescu să devină coordonatorul colegiului Dorohoi, acesta având o misiune foarte dificilă ţinând cont că acest colegiu este fieful Partidului Social Democrat. La ora actuală, PSD-ul are primarul municipiului Dorohoi, un deputat şi un senator.

Iniţial, deputaţii Verginel Gireadă şi Costel Şoptică şi-au dorit să fie coordonatorii colegiilor Săveni şi Dorohoi dar membrii Organizaţiei Judeţene PNL Botoşani nu au fost de acord.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad