Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Leo e bun de selecţioner şi Cristi e antrenor. Următorul trebuie să fie profesor universitar. Cu şcoala făcută la Chişinău, nu se poate. Şcoala de antrenori e o profesională”

Published

on

cristi pustai, sfaiter, iftime, prezentare

Bucuros după victoria în faţa formaţiei CSU Cariova, Valeriu Iftime şi-a permis să facă şi glume la conferinţa de presă de la finalul partide. Finanţatorul clubului FC Botoşani a fost ironic când a venit vorba de antrenorii din fotbalul românesc.

„Eu cred că Leo e bun de selecţioner şi Cristi e antrenor. Echipa asta, aşa întreagă, nu a fost niciodată. Dacă ştiam că se întâmplă o aşa minune, schimbam mai repede antrenorul. La cum îi caut eu acum, următorul trebuie să fie profesor universitar. Eu am căutat unul chiar cu şcoală adevărată. Când am aflat că Cristi şi-a dat inclusiv definitivatul la matematică, bă frate, pe ăsta îl iau, poate să nu ştie fotbal deloc. De acum aduc un profesor universitar, unul cu doctorat… dar după cum sunt pregătiţi ăştia, cred că va sta Cristi vreo 20 de ani la noi”, a spus Valeriu Iftime care a fost ironic şi la adresa lui Mirel Rădoi care face şcoala de antrenori la Chişinău:

„Cu şcoala făcută la Chişinău, nu se poate. Pentru mine, şcoala de antrenori e o profesională. Nu e o şcoală făcută cu creionul în mână. Facultatea e facultate, dai examene, îţi tremură pantalonii, să faci matematică. L-am testat un pic pe Cristi, chiar ştie integrale… Nu am fost pregătit eu”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad