Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSU Craiova. Emil Săndoi: „Suntem campioni ai finalurilor de meci”

Published

on

sandoi

FC Botoşani va avea o misiune foarte dificilă în această seară când va întâlni pe teren propriu formaţia CSU Craiova. Odată cu plecarea lui Sorin Cârţu de la echipă, oltenii şi-au revenit şi au urcat în clasament, reuşind o serie de rezultate foarte bune. Pentru meciul din această seară, tehnicianul Sorin Cârţu nu se poate baza pe câţiva jucători de bază.

„Întâlnim un adversar care ne-a reprezentat în preliminariile europene, dar nu a mai avut un tur foarte bun de campionat. A fost și o schimbare de antrenori, care prezintă avantaje și dezavantaje. Poate fi un dezavantaj pentru noi faptul că orice schimbare pe banca tehnică poate produce un declic la echipă, dar totodată faptul că Pustai nu cunoaște în profunzime lotul este un avantaj. Noi venim după un parcurs bun pe care dorim să-l continuăm, ceea ce înseamnă că vrem să ne întoarcem cu toate punctele.

Încercăm să facem tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine. Avem un grup bun, de băieți inteligenți, pentru care, vă spun sincer, am toată admirația. Ne dorim foarte tare cele trei puncte în meciul de vineri, iar cu un joc al rezultatelor, derbiul cu Dinamo ne poate prinde pe locul 5. Băieții au un moral bun, sunt atașați unii de alții. De un an și o lună, de când sunt la club, formează o adevărată familie. Sunt fotbaliști cu caracter care se pregătesc ca o echipă din Germania.

Sunt impresionat de atitudinea lor, de dorință, dăruire și sacrificiul de care dau dovadă. Am citit și eu statistica din care rezultă că suntem campioni ai finalurilor de meci. Mi-ar plăcea să fim cei mai buni și în startul partidelor, dar cel mai mult aș vrea să fim campioni la sfârșitul sezonului“, a declarat Emi Săndoi.

“În această perioadă am efectuat un ministagiu de pregătire la Govora, unde băieții s-au antrenat foarte bine. Duminică am disputat și un joc amical în care au fost implicați și jucători de la echipa a doua a clubului. Probleme de lot încă mai avem: Izvoranu nu-și va reveni până în iarnă, Acka a fost operat la București și cred că va sta mai mult de șase săptămâni, iar Madson face antrenamente suplimentare pentru a se recupera din punct de vedere fizic.

Iliev este la un potențial bun, dar în prezent nu are jocuri în picioare, de aceea nu cred că ar putea duce 90 de minute. Sincer, mi-aș fi dorit ca Zlatinski să fie integralist în primul meci, iar în cel de-al doilea joc al Bulgariei să fi intrat pe parcurs. Oricum e bine că vine fără accidentare de la meciurile internaționale“, a mai spus Săndoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad