Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSU Craiova 3-2 LIVE HADNAGY şi Martinus aduc victoria botoşănenilor – GALERIE FOTO

Published

on

fc botosani - csu craiova (5)

FC Botoşani şi CSU Craiova se întâlnesc în primul meci al returului Ligii I la fotbal. În ultimele trei întâlniri între cele două formaţii s-au înregistrat o victorie a oltenilor, o victorie a botoşănenilor şi un rezultat de egalitate. În tutul campionatului, CSU Craiova şi FC Botoşani au remizat, scor 0-0, într-un meci disputat îm Bănie.

Cristi Pustai a trimis în teren o echipă ofensivă contra oltenilor, cu Hadnagy, Batin, Cabrera şi Martinus Quenten încă din primul minut al partidei iar începutul partidei a arătat că tactica aleasă a fost foarte bună. În minutul 4, Dimitrov a centrat de pe dreapta iar Attila Hadnagy a marcat cu capul din careul mic.

fc botosani - csu craiova (6)

 

Imediat după primirea golului, oltenii au ieşit la joc şi au încercat să restabilească egalitatea dar defensiva botoşăneană nu a mai gafat la fel ca în precedentele jocuri.

În minutul 12, CSU Craiova reuşeşte egalarea prin Nuno Rocha la o fază în care botoşănenii au protestat vehement solicitând ofsaid. Atât asistentul cât şi centralul partidei au considerat că atacantul oltenilor era într-o poziţie regulamentară şi a validat golul. Din minutul 12, scorul este 1-1.

FC Botoşani a revenit la cârma jocului iar în minutul 18 a avut şansa de a intra din nou în avantaj. Dimitrov a centrat de pe dreapta dar Gonzalo Cabrera nu a reuşit să reia pe poartă din careul mic.

Cinci minute mai târziu, Martinus Quenten execută o lovitură liberă de pe dreapta, încearcă să-l surprindă pe Bălgrădean dar mingea trece puţin peste poarta oltenilor. În minutul 27, botoşănenii au fost aproape de a primi un cadou din partea oltenilor. Bălgrădean a scăpat mingea din mâîini dar a reuşit să o prindă pe linia porţii.

Se joacă pe contre. Oltenii au avut o mare ocazie prin Ivan care a şutat din interiorul careului dar Iliev s-a opus după care Cabrera are o nouă şansă de a marca dar nici de această dată nu reuşeşte să reia cu capul din interiorul careului.

În minutul 31, Vaşvari şutează de la 20 de metri, Bălgrădean respinge în lateral dar Acsinte nu reuşeşte să reia spre poartă. Şapte minute mai târziu, Hadnagy are o şansă mare de a marca. Atacantul botoşănean nu a reuşit să-l învingă pe Bălgrădean, din marginea careului mic.

În minutul 42 Attila Hadnagy readuce pe FC Botoşani printr-o super execuţie. Dimitrov a centrat din nou perfect de pe dreapta iar Atti GOL Hadnagy îl execută pe Bălgrădean. La pauză, FC Botoşani conducea cu 2-1 şi era la 45 de minute de a doua victorie din acest sezon.

fc botosani - csu craiova (4)

Oltenii au ieşit mai decişi de la cabine şi s-au instalat în jumătatea de teren a botoşănenilor. În minutul 50, oltenii au o mare şansă de a marca.  Ivan a rămas singur cu Iliev dar a şutat peste poartă din interiorul careului.

În minutul 57, pe un contraatac, Dimitrov are şansa golului trei. Fundaşul dreapta al FC Botoşani a pătruns în careu, a încercat un şut la colţul lung dar mingea trece pe lângă poarta lui Bălgrădean. Trei minute mai târziu, Vaşvari şutează de la 30 de metri iar Bălgrădean prinde în doi timpi după care iese la rampă Iliev care apără mingea şutată de Rocha.

Cabrera şi Martinus Quenten fac spectacol pe Municipal şi îşi ridiculizează adversarii dar avantajul botoşănenilor este unul fragil iar tehnicianul Cristi Pustai nu este foarte încântat de spectacolul oferit de cei doi.

fc botosani - csu craiova (14)

FC Botoşani se desprinde în minutul 75. Martinus scapă singur cu Bălgrădean, îl execută cu un lob pe goalkeeperul oltean iar scorul devine 3-1.

În minutul 81 are o intrare criminală asupra lui Cabrera iar centralul Horaţiu Feşnic îi arată direct cartonaşul ROŞU. Mijlocaşul botoşănean nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit cu Mihai Bordeianu.

În prelungirile partidei, CSU Craiova reuşeşte să reducă din diferenţă prin Ivan dar era prea târziu ca oltenii să mai spere la egalare.

fc bt-craiova tabela

Partida s-a încheiat cu victoria formaţiei botoşănene care le-a readus aminte suporterilor de evoluţiile din sezonul trecut.

fc bt- csu craiova suporter

fc bt-craiova tabela

FC Botoşani: Iliev – Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Acsinte – Vaşvari, Cucu – Martinus (88 Roman), Cabrera (83 Bordeianu), Batin (63 Fulop) – Hadnagy

Rezerve: Pleşca, Patache, Popovici, Fulop, Bordeianu, Brata, Roman

CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Popov, Da Graca, Vătăjelu – Băluţă (78 Măzărache), Mateiu (84 Ivanov), Zlatinski, Ivan – Bawab (85 Bancu), Rocha

Rezerve: Straton, Curelea, Bancu, Herghelegiu, Dumitraş, Măzărache, Ivanov

Arbitri: Horaţiu Feşnic (Cluj) –  Miklos Nagy (Cluj), Iulius Timar (Bihor)

Observatori: Adrian Ionescu (Bucureşti), Ionel Popa (Paşcani)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad