Connect with us

Sport

Cristi Pustai încearcă resuscitarea lui Martinus Quenten

Published

on

martinus quenten foto prosport

Noul antrenor principal al FC Botoşani îi mai dă o şansă lui Martinus Quenten. Talentatul fotbalist botoşănean a primit mai multe şanse şi din partea lui Leo Grozavu dar la un moment dat tehnicianul s-a săturat de mofturile elevului său şi nu prea a mai contat pe el.

De când a preluat conducerea tehnică a FC Botoşani, Cristi Pustai a avut mai multe discuţii cu Martinus şi a încercat să-l resusciteze şi să-l determine să joace aşa cum a făcut-o în turul campionatului trecut.

“Pe Martinus l-am luat în cantonament înaintea meciului cu ASA Tg. Mureş. A fost o surpriză pentru el. L-am luat iniţial al 19-lea jucător. Când starea lui de sănătatea s-a îmbunătăţit, a intrat în primii 18. A stat pe bancă, i-am zis că poate e nevoie să intre 5-10 minute. A fost nevoie 20-25 de minute. Prin discuţiile pe care le-am avut, starea lui mentală trebuie să sufere o schimbare. Este necesar să joace. Doar aşa poate să-şi găsească o echipă bună unde să-şi continue cariera. Atâta timp cât este jucătorul clubului FC Botoşani trebuie să joace până în ultima secundă. El este jucătorul nostru până la vară iar dacă merită să joace, va juca indiferent de situaţia contractuală. Când semnezi un contract, trebuie respectat atât de club cât şi de jucător”, a declarat Cristi Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad