Connect with us

Evenimente

Conducea o maşină înmatriculată în Polonia, nu avea permis şi era în stare de ebrietate. VEZI ce au găsit poliţiştii în maşina unui sucevean

Published

on

masina politie noaptea

La data de 14.10.2015, în jurul orei 17.40, a fost depistat pe DN 29C, în localitatea Vîrfu Cîmpului, județul Botoşani, un autoturism înmatriculat în Polonia, condus de C. A. de 39 ani, din comuna Zvoriştea,  judeţul Suceava.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însa acesta a refuzat ambele proceduri.

Totodată, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

De asemenea, efectuând controlul autoturismului, poliţiştii au găsit un obiect tăietor-înţepător, asemănător unei săbii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad