Connect with us

Politica

Cătălin Rotundu a făcut anunţul: “Ştim ce i se pregăteşte lui Andrei Dolineaschi”

Published

on

catalin rotundu

Cătălin Rotundu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL Botoşani, a făcut în această după amiază un anunţ cu privire la Andrei Dolineaschi, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Botoşani. Pe pagina personală de facebook, Cătălin Rotundu a postat un mesaj cu privire la situaţia din PNL şi la liderul PSD Botoşani.

Redăm mai integral mesajul postat de Cătălin Rotundu:

Ma vad nevoit sa fac un comentariu la anumite materiale de presa publicate astazi:

S -a renuntat de la Vaslui la ideea de a fi schimbat cineva . Am fost la acea sedinta , mi-am spus punctul de vedere in fata copresedintilor Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Este clar ca vom lucra foarte bine, organizat, si vom incerca sa scapam de balastul care face figuratie prin partid si care au doar scopuri personale private .
Se insista mult pe o asa zisa neantelegere a unui copresedinte cu o parte a parlamentarilor . Lucrurile nu sunt chiar asa!
Este cert ca cine va avea rezultat la locale , va avea si loc pe lista . Bataia e pe o constructie cat mai buna a unei echipe formata din parlamentari – consilieri judeteni – primari – consilieri locali , echipa care va trebui sa obtina un rezultat foarte bun pentru ca parlamentarul sa aiba o pozitie buna pe lista din toamna , consilierul judetian sa aiba posibilitatea de asi alege presedintele din acelasi partid , iar consilierul local sa aiba posibilitatea de asi alege viceprimarul gospodar ! Cei doi copresedinti, parlamentarii si cei care muncesc stiu ce au de facut si cu siguranta am inteles cu totii ca trebuie sa dovedim ca suntem capabili sa facem lucruri adevarate pentru judet chiar si in cateva luni ramase pana la alegeri .
Avem nevoie si de voci critice chiar si in partid pentru a reusi sa ne responsabilizam si sa dovedim ca se poat implementa si proiecte extrem de necesare pentru judet.
Acesta este punctul meu de vedere in calitate de Presedinte L.A.L -Pnl
Trebuie muncit mult !
Stim clar ca Pnl are istoric, doctrina si resursa umana mult mai buna ca PSD . Important este sa fie selectata de jos in sus si echipa sa functioneze . Mi-as dori o reprezentare pe profesii si politicieni capabili sa prezinte proiecte de dezvoltare realiste pe fiecare segment socio-economic la nivel local !

Si pentru ca stim ce i se pregateste lui Andrei Dolineaschi, ii dorim mult succes in functia propusa de Presedinte executiv Psd si ne exprimam regretul ca un botosanean ajunge pe o asemenea functie cand partidul sau e in cadere libera si a dezamagit profund prin minciuni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad