Connect with us

Evenimente

Cumplit accident provocat de un botoşănean în Curba Morţii de la Sârca

Published

on

accident sarca, foto ziaruldeiasi

Un accident mortal a avut loc în această dimineaţă în localitatea Sârca. Pasagerul dintr-un Peugeot a murit după ce un Mercedes a intrat în maşina în care se afla. Alte cinci persoane au fost duse la spital.

În jurul orei 6:20, şoferul unui Mercedes, care circula dinspre Iaşi spre Târgu Frumos, a ratat celebra curbă din apropierea localităţii Sârca, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Peugeot care se deplasa regulamentar.

Izbitura a fost atât de puternică încât un pasager aflat pe bancheta din spate a Peugeot-ului s-a lovit cu capul de marginea uşii, iar bucăţi de creier au fost găsite prin maşină când s-a încercat salvarea acestuia.

În Peugeot se aflau cinci persoane: şoferul şi patru călători despre care se bănuieşte că au fost luaţi la ocazie. În urma accidentului, o persoană a murit, două victime au fost duse la spital cu răni grave, iar trei au răni mai uşoare.

Şoferul şi pasagerii din Peugeot erau din Târgu Frumos şi se îndreptau spre muncă. Maşina Mercedes era condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani din Botoşani.

Sursa: ZiaruldeIaşi

VEZI GALERIE FOTO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad