Connect with us

Politica

Corneliu Popescu a fost reprimit în PNL după nouă luni de aşteptare

Published

on

corneliu popescu

Senatorul Corneliu Popescu a părăsit în 2012 Partidul Naţional Liberal şi a migrat către PP-DD unde a simţint că are şansa de a prinde un post de parlamentar. Mişcarea făcută s-a dovedit benefică iar Corneliu Popescu a reuşit să prindă un post de senator.

După vreo trei ani în care a fost sub comanda mogului Dan Diaconescu, Corneliu Popescu şi-a adus aminte că el de fapt este liberal. În ianuarie a depus o cerere pentru a intra în PNL iar răspunsul l-a primit după vreo nouă luni de aşteptare.

“Am revenit în PNL din ianuarie. În ultimele două săptămâni, după discuţii îndelungi, s-a clarificat şi situaţia mea. Sunt membru al Organizaţiei Judeţene PNL Botoşani. Obiectivul fundamental sunt alegerile locale. Eu voi depune tot efortul. Sper să particip la refacerea Organizaţiei Judeţene a PNL Botoşani. Eu am declarat în 2012 că decât să-l fi votat pe domnul Mihăilescu, mai bine îmi tăiam degetele. Acesta a fost motivul pentru care m-am înscris pe listele PP-DD. Nu a fost o mare dragoste. Suliţa făcea parte din colegiul Darabani-Săveni. eu trebuia să merg să votez PNL-ul care la acea dată era în USL”, a spus Corneliu Popescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad