Connect with us

Administratie

Se întâmplă în Dorohoi. Proiectul de asfaltare este aproape finalizat iar proiectul de apă şi canalizare urmează să înceapă

Published

on

dorohoilucrari

Municipiul Botoşani este beneficiarul a două mari proiecte finanţate de Uniunea Europeană. Unul este gestionat de Primăria Dorohoi iar celălalt de Nova Apaserv. Cele două proiecte se suprapun în anumite zone şi logic ar fi fost ca prima dată să se realizeze reţelele de apă şi canalizare iar apoi asfaltarea.

La Dorohoi s-a întâmplat exact invers. Nova Apaserv a tergiversat organizarea licitaţiei pentru lucrările ce trebuiau executate în Dorohoi şi exista riscul ca primăria să compromită proiectul de reabilitare străzi care avea termen final decembrie 2015. S-a decis modernizarea străzilor iar acum reprezentanţii Nova Apaserv au anunţat că luna viitoare ar putea începe lucrările la reţelele de apă şi canalizare.

“PIDU este spre final şi îl vom încheia în luna noiembrie. Cu siguranţă ne vom încadra în intervalul de timp acordat acestui proiect de infrastructură. După cum reacţionează dorohoienii, lucrările au fost de calitate”, ne-a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Dorohoienii nu se vor bucura prea mult timp de asfaltul recent turnat pentru că urmează să înceapă săpăturile pentru reţelele de apă şi canalizare.

“Am insistat din nou pentru proiectul de apă şi canalizare. În urmă cu câteva zile am primit o adresă de la Nova Apaserv prin care mi-au confirmat că la începutul lunii noiembrie s-ar putea să semneze contractul de lucrări. În ultima perioadă eu le-am trimis mai multe adrese prin care i-am informat că în Dorohoi s-a realizat infrastructura. Probabil vor merge cu subtraversări ca să nu afecteze lucrările executate”, a adăugat edilul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad