Connect with us

Administratie

Centura Dorohoiului ar putea intra la finanţare anul viitor

Published

on

lucrari drumuri bucecea8

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va aloca anul viitor fondurile necesare demarării centurii municipiului Dorohoi. Este vorba de un drum care va avea o lungime de 12 kilometri.

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, a declarat că a avut discuţii cu reprezentanţii CNADNR iar în perioada imediat următoare va fi finalizat studio de fezabilitate şi se va trece aprobarea indicatorilor tehnico-economici, anul viitor urmând să se realizeze proiectare şi să demareze lucrările.

“Îmi pun mari speranţe în realizarea ocolitorului municipiului Dorohoi care înseamnă 12 kilometri. Este în faza de închidere a studiului de fezabilitate. Dacă se vor aviza indicatorii tehnico-economici în acest an, sunt şanse să intre la finanţare anul viitor. Cel puţin asta mi-au transmis cei de la CNADNR. Important este să se aloce banii şi să înceapă lucrările. Realizarea unui astfel de obiectiv ar însemna automat o dezvoltare economică pentru că în zona tuturor şoselelor de centură vin mulţi agenţi ecoomici. În plus, printr-o astfel de şosea de centură se va proteja infrastructura realizată până acum”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad