Connect with us

Sport

Municipiul Dorohoi rămâne fără nicio echipă de fotbal. Gheorghi Rotaru intenţionează să retragă echipa din Liga a III-a

Published

on

luceafarul-inter cupa romaniei8

În vara acestui an, Dorohoiul avea o echipă de fotbal în Liga a II-a şi una în Liga a III-a iar de săptămâna viitoare “sportul rege” ar putea fi doar o amintire. FCM Dorohoi s-a înscris în campionat dar înaintea primei etape a anunţat că renunţă să mai participle iar Inter Dorohoi s-ar putea retrage din Liga a III-a, după şase etape.

Gheorghi  Rotaru, patronul echipei Inter Dorohoi, este dezamăgit de prestaţia echipei în primele şase etape şi de deciziile luate de către antrenorul Daniel Şchiopu. El a anunţat că prima măsură este schimbarea antrenorului dar în acelaşi timp se gândeşte să retragă echipa din campionat.

“Cu certitudine nu mai merg mai departe cu acest antrenor. Am greşit fatal cu antrenorul. Şi-a adus nişte juniori din Botoşani pe care i-a protejat. Eu i-am anunţat încă de săptămâna trecută că dacă nu câştigă la Roman, retrag echipa din campionat. Când decimezi echipa de bază şi implantezi nişte jucători care nu dau randament şi nu au nimic cu fotbalul… ”, a spus Gheorghi Rotaru.

În momentul în care Inter Dorohoi a promovat în Liga a III-a, Gheorghi Rotaru anunţa că va avea sprijinul primăriei şi mai multor oameni de afaceri din Dorohoi. Din câte se pare, acest sprijin nu a venit iar omul de afaceri nu mai este dispus să cheltuască bani în Liga a III-a.

“Un meci acasă costă 50 de milioane. În deplasare, trebuie să plăteşti transportul, două mese. Este şi un sistem prost gândint de FRF. Sunt echipe din zece judeţe şi ai deplasări foarte lungi, până la Galaţi, Rm. Sărat, Sf. Gheorghe, aproape de Braşov. Sunt deplasări costisitoare şi obositoare. În plus, este şi această regulă cu trei jucători de 19 ani dar nicio echipă de Liga I sau Liga a II-a nu are nevoie de aceşti jucători. În schimb, eu trebuie să-i promovez şi să-i cresc. Pentru ce? Liga a II-a va fi cu o serie de 22 de echipe iar în Liga I sunt mai mulţi străini. De asemenea, de ce ne trebuie nouă doi observatori la un meci de Liga a III-a. Trebuie opt-zece oameni de pază… Trebuie salvare cu doi doctori şi un asistent. Pentru ce să plătesc? Primăria nu ne-a lăsat să facem antrenamente pe teren, că nu avem actele în regulă… Eu consider că este şi o ostilitate faţă de această echipă. Eu sunt curios ce activităţi vor mai fi pe stadionul din Dorohoi. Am ajuns la concluzia că mai mult de Liga a IV-a, la un oraş de provincie, nu se merită”, a adăugat Gheorghi Rotaru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )