Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 1-1. Cristiano Bergodi: „Am ratat două ocazii mari şi mergem acasă cu doar un punct”

Published

on

cristiano bergodi

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al formaţiei ASA Tg. Mureş consideră că echipa pe care o pregăteşte trebuia să plece de la Botoşani cu toate cele trei puncte deoarece a avut mai multe ocazii de a marca.

Venit de aproximativ două săptămâni la conducerea mureşenilor, Bergodi vrea ca această formaţiei să se lupte la titlu în acest sezon.

„A fost un meci greu, împotriva unei echipe care luptă la retrogradare. E foarte greu să învingi această echipă. Am luat un singur punct. Trebuia să câştigăm dar am şi ratat două mari ocazii. În Liga I meciurile sunt echilibrate. Am ratat două ocazii mari şi mergem acasă cu doar un punct. Trebuie să lucrăm mai mult. Vine pauza competiţională şi putem lucra. Avem de muncă pentru că trebuie să recuperăm punctele. Avem şi mulţi jucători accidentaţi. Când vom avea lotul complet putem face mult mai bine. În acest moment, Astra este favorită la titlu. Este un campionat echilibrat. Sunt echipa aflate acum în play-off şi care pot urca în play-out. Se poate întâmpla orice”, a declarat Cristiano Bergodi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad