Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 1-1 LIVE – GALERIE FOTO – Hadnagy aduce egalarea

Published

on

fc bt - tg. mures (13)

Cristi Pustai debutează astăzi pe banca tehnică a FC Botoşani. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani va debuta contra echipei ASA Tg. Mureş de la care a fost dat afară la finalul turului campionatului trecut.

FC Botoşani a început în ofensivă partida iar în minutul 2 a avut prima şansă de a marca în urma unui corner de pe partea stângă. Paul Batin a preferat o recentrare în loc să trimită pe poartă iar mureşenii au reuşit să respingă.

În minutul 5, Patache a centrat de pe dreapta, Roman a reluat cu capul din interiorul careului dar mingea a trecut peste poarta apărată de Adrian Viciu.

fc bt-tg. mures pustai

Centralul Radu Petrescu tolerează jocul dur al mureşenilor şi nici măcar nu sancţionează cu fault intrările peste limita regulamentului ale lui Mureşan şi Bejan. În minutul 16, spectatorii de la tribuna I au început să scandeze: HOŢII, HOŢII.

În minutul 24, ASA Tg. Mureş a reuşit deschiderea scorului. A fost un corner de pe partea stângă executat de Brandan iar Ivan Gonzales a reluat cu capul din marginea careului de şase metri şi a trimis mingea în poarta botoşănenilor.

fc bt - tg. mures (11)

Mureşenii au simţit că se poate să plece de la Botoşani cu toate cele trei puncte şi încearcă să majoreze scorul. În minutul 27 Dedov a şutat de la 25 de metri dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Iliev.

Fază hilară în minutul 34. Florin Bejan este faultat de un coleg de echipă iar centralul Radu Petresc dictează fault pentru oaspeţi.

În minutul 39, ASA Tg. Mureş are şansa majorării scorului. Kortzorg a preluat în care, a şutat la colţul lung dar mingea a trecut pe lângă poarta botoşănenilor. Două minute mai târziu, botoşănenii au avut şansa golului. Roman a centrat de pe stânga, Fulop a reluat cu capul dar goalkeeperul oaspeţilor a prins mingea pe linia porţii.

La pauză, ASA Tg. Mureş conducea cu 1-0 iar centralul Radu Petrescu a părăsit terenul într-un cor de fluierături.

fc bt - tg. mures (15)

FC Botoşani începe partea secundă în ofensivă la fel cum a făcut-o şi în prima parte a jocului iar în minutul 47 are şansa egalării. În minutul 51, Bordeianu şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poarta mureşenilor. Trei minute mai târziu, Hadnagy cade în careu, centralul Radu Petrescu face semn ca jocul să continue iar din tribune se aude din nou: HOŢII, HOŢII.

În minutul 55 centralul Radu Petrescu refuză să acorde lovitură liberă din marginea careului mureşenilor în urma unui fault clar asupra lui Hadnagy.

Muresenii au iesit mai mult la joc si au avut o sansa mare de a ma ca dar Iliev si-a salvat echipa. Pustai il trimite in teren in ultimele 20 de minute pe Martinus, in speranta ca va obtine macar un punct. In minutul 80 Hadnagy scapa pe partea stângă si il executa pe portarul muresenilor iar scorul devine 1-1. In minutul 83 Axente scapă singur cu Iliev dar portarul botosanean isi salvează inca o data echipa. Finalul partidei apartine oaspeților care incearca sa plece cu toate punctele de la Botoșani. Partida s-a incheiat cu scorul de 1-1 iar FC BOTOSANI ramane pe locul 12 in clasamentul ligii 1.

fc bt - tg. mures (2)

 

  • Cristi Pustai are un palmares pozitiv în primul meci pe banca tehnică a echipelor pe care le-a antrenat. A debutat cu victorii la Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureş şi Rapid
  • Înaintea acestei partide, FC Botoşani este pe locul 12 cu doar 8 puncte iar ASA Tg. Mureş este pe 6 cu 18 puncte.
  • În deplasare, ASA Tg. Mureş a obţinut şapte puncte în cinci partide, a marcat 7 goluri şi a primit 5
  • Interesul pentru această partidă este scăzut. Cel mult 3000 de spectatori sunt prezenţi în tribunele Stadionului Municipal

Rezultatele înregistrate până acum în această etapă:

  • FC Voluntari – Concordia Chiajna 1-1
  • Pandurii – Viitorul 1-0
  • Dinamo – Astra 0-1
  • CSMS Iaşi – Steaua 1-2

ECHIPELE DE START

FC Botoşani: Iliev – Patache, Miron, Plămadă, Acsinte – Bordeianu, Vaşvari, Fulop – Hadnagy, Roman, Batin

Rezerve: Pleşca, Sg. Popovici, R. Costin, Brata, Ivanovici, Neziri, Martinus

ASA Tg. Mureş: Viciu – Velayos, Bejan, Ivan Gonzales, Balic – Brandan, Mureşan – Pedro, Kortzorg, Dedov – Manolov

Rezerve: Fejer, Balaur, Gorobsov, Sbârcea, Hanca, Axente, Candrea

Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti) – Ovidiu Artene (Vaslui), Florin Neacsu (Argeş)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad