Connect with us

Sport

Doi dintre cei mai valoroşi canotori botoşăneni s-au căsătorit astăzi. Primarul comunei Dîngeni le-a fost naş GALERIE FOTO

Published

on

ioana craciun, ionel strugariu, catalin rotundu

Ioana Crăciun şi Ionel Strugariu s-au căsătorit astăzi în localitatea Dîngeni din judeţul Botoşani iar primarul acestei comunei le-a fost naş şi în acelaşi timp a oficiat cununia civilă. Ioana Crăciun şi Ionel Strungariu sunt doi dintre cei mai valoroşi canotori botoşăneni, cu performanţe extraordinare la Campionatele Mondiale şi Europene.

Cei doi se cunosc încă din perioada junioratului când se pregăteau şi concurau pentru Clubul Sportiv Botoşani. Încă de la juniori, Ioan Crăciun şi Ionel Strugariu au reuşit să urce pe podium la Campionatele Mondiale şi Europene fapt ce a atras atenţia cluburilor mari din România. La scurt timp, ei au fost transferaţi la Dinamo Bucureşti, club cu care CS Botoşani avea o colaborare.

În aceste zile, cei doi au revenit în Botoşani, pentru unul din cele mai importante evenimente din viaţa lor. Astăzi la prânz, la primăria comunei Dîngeni, localitatea natală a Ioanei, cei doi canotori botoşăneni s-au căsătorit. Oficierea stării civile a fost făcută de primarul Cătălin Rotundu, cel care le este şi naş tinerilor căsătoriţi. Pentru Cătălin şi Oxana Rotundu este a 11-a pereche de fini iar edilul spune că până acum nu a refuzat pe nimeni.

Petrecerea va avea loc în această seară la Popasul Cucorăni.

ioana craciun, ionel strugariu, catalin rotundu1 ioana craciun, ionel strugariuioana craciun, ionel strugariuioana craciun, ionel strugariu1ioana craciun, ionel strugariu4ioana craciun, ionel strugariu3ioana craciun, ionel strugariu2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )