Connect with us

Economic

Un botoşănean vrea să ia două familii de refugiaţi. “Le ofer cazare, masă şi salariu pentru munca prestată”

Published

on

refugiati foto opiniatimisoarei

Botoşănenii nu sunt reticenţi când vine vorba de refugiaţi. Ba din contra, unii spun că ar fi o soluţie bună primirea refugiaţilor în România deoarece s-ar putea rezolva problema locurilor de muncă în anumite domenii de activitate.

Unul dintre cei dispuşi să angajeze refugiaţi este Ionică Nechifor, fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi. El are o fermă la câţiva kilometri de municipiul Botoşani şi susţine că ar dori să angajeze două familii de refugiaţi şi că le-ar oferi acestora cazare, masă şi un salariu.

nechiforionicapopauti“Venirea refugiaţilor în România ar fi o soluţie bună. Eu sunt dispus să iau două familii de refugiaţi pe care să-I angajez la ferma pe care o deţin. Le pot oferi cazare, masă şi un salariu. Din câte am înţeles, statul va aloca nişte bani pentru aceşti refugiaţi. Nu am nevoie de niciun leu, toţi banii îi vor lua ei. Pe mine mă interesează să găsesc oameni dispuşi să muncească în agricultură. Problema este că în judeţul Botoşani sunt din ce în ce mai puţini oameni care vor să lucreze în agricultură şi pe care să te poţi baza o perioadă mai lungă de timp. Foarte mulţi care au lucrat în agricultură sunt plecaţi în străinătate şi a devenit o problemă”, ne-a spus Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad