Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş. Cristi Pustai: “Am reuşit ca fiecare prim meci să-l câştig la echipele la care am fost. Nu sunt bântuit de dorinţe de revanşă”

Published

on

cristi pustai conferinta

Cristi Pustai va debuta duminică pe banca tehnică a FC Botoşani, chiar împotriva formaţiei ASA Tg. Mureş de la care a fost dat afară la finalul sezonului trecut. El susţine că nu are de luat o revanşă ci îşi doreşte victoria pentru a scoate cât mai repede Botoşaniul din zona fierbite a clasamentului.

Noul tehnician este optimist înaintea meciului cu ASA Tg. Mureş şi spune că a obţinut victorii de fiecare dată când a debutat pe banca tehnică a unei echipe.

“Am plecat în condiţii normale de la Tg. Mureş. Era o clauză de reziliere… Eu nu sunt bântuit de dorinţe de revanşă. Eu îmi doresc să câştig fiecare meci. Am reuşit ca fiecare prim meci să-l câştig la echipele la care am fost. Am câştigat primul meci la Pandurii, am câştigat la Tg. Mureş cu CFR şi am câştigat cu Rapid în Ghencea. Am ajuns noaptea trecută la Botoşani, am început astăzi munca. Orice punct contează. De ce să stau şi să sufăr în tribună când pot să sufăr pe banca de rezerve”, a declarat Cristi Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad