Connect with us

Sport

Cristi Pustai: “Să începem să înscriem goluri pentru că s-au marcat foarte puţine. Am încredere în acest lot”

Published

on

fc botosani, sfaiter, pustai, iftime

FC Botoşani nu va mai fi o echipă spectaculoasă, aşa cum a fost în sezonul trecut, ci o echipă care se va apăra bine şi va juca pe contraatac, în special în meciurile din deplasare. Cel puţin asta susţine noul antrenor principal care a mai declarat că va pune mai mare accent pe fazele fixe.

“În general am reuşit să formez echipe pe unde am fost. În primul rând, FC Botoşani s-a confruntat cu multe probleme medicale. Îmi doresc să scăpăm de ghinion.(…) Nu sunt un tip fixist şi să zic eu vin cu sistemul ăsta. Trebuie să vedem ce este mai bine pentru această echipă. Sistemul îl alegi în funcţie de calităţile jucătorilor”, a declarat Cristi Pustai.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi este optimist că odată cu revenirea jucătorilor accidentaţi, FC Botoşani va începe să practice un fotbal mai bun.

“Echipele la care am fost, au fost bine pregătite la momentele fixe. Sunt moment pe care le poţi antrena efectiv. Este un moment în care orice jucător trebuie să ştie ce poziţie are în teren. Nu să strigi de pe margine şi să fie ceva întâmplător. Îmi doresc ca FC Botoşani să fie o echipă de contraatac în deplasare şi să începem să înscriem goluri pentru că s-au marcat foarte puţine goluri. Am încredere în acest lot. Începând cu meciul de duminică trebuie să câştigăm. Timp este, linişte este, material este”, a adăugat Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad