Connect with us

Sport

Cristi Pustai: “Nu are sens să vorbim de transferuri”

Published

on

cornateanu, pustai

Noul antrenor al FC Botoşani cunoaşte o parte dintre jucătorii pe care îi are la dispoziţie şi pe care se va baza până în iarnă. Cu unii dintre ei a lucrat la Pandurii Tg. Jiu şi la Gaz Metan Mediaş iar pe alţii i-a urmărit şi a vrut să-i transfere la echipele la care a activat.

Deşi oficialii clubului vorbeau în ultimele săptămâni despre noi transferuri, Cristi Pustai susţine că până în iarnă se va baza pe acest lot de jucători şi că nu va mai face transferuri. În plus, el şi-a adus aminte că unul din fotbaliştii botoşăneni a avut o contribuţie decisivă la plecarea sa de la Pandurii Tg. Jiu.

“Am mai mulţi jucători cu care am mai lucrat. Pe Fulop l-aş fi dorit la Mediaş dar a venit aici. Când am venit cu Pandurii aici, m-a bătut. Nu el. El fiind principalul vinovat că mi-am dat demisia după meciul de la Botoşani”, a spus Cristi Pustai adăugând:

“În momentul acesta nu putem vorbi despre jucători. Există un lot. Nu e nici o perioadă de transfer. Dacă sunt jucători liberi la ora asta, sunt jucători cu probleme. Nu are sens să vorbim de transferuri. Mai avem ultima etapă a turului plus zece jocuri din retur. Este un campionat mai ciudat. Eu îmi făceam calculele şi îmi puteam aproxima punctele. În campionatul ăsta e foarte greu să estimezi cu câte puncte poţi să te afli pe locul nouă”.

Cristi Pustai nu intenţionează să facă mari schimbări în echipa de bază, pentru meciul cu ASA Tg. Mureş. Nici nu are foarte multe soluţii ţinând cont că Ngadeu, Cordoş şi Dimitrov sunt accidentaţi iar Cabrera şi Cucu sunt suspendaţi.

“Nu sunt adeptul şocurilor la echipă. Nu am venit să fac şocuri. Am venit să muncesc. În general, când apare un antrenor nou, se schimbă ceva. Pe termen scurt, să sperăm că se schimbă în bine. Apoi depinde de metodele antrenorului. Jucătorii care nu au jucat îşi doresc să arate că merită. Le-am zis în vestiar că nu există titular de drept dar există un schelet de echipă. Nu sunt de acord să plecăm de la zero. Există un schelet de echipă dar numai evoluţia din teren te poate ţine în acest schelet”, a mai precizat Pustai.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad