Connect with us

National

Prognoza meteo până la Crăciun. Când va veni iarna cu adevărat şi cât de frig va fi

Published

on

iarna pietoni trotuar (1)

Cu toate că vremea se va încălzi uşor în următoarele zile, luna aceasta trebuie să ne aşteptăm la cantităţi mari de precipitaţii în aproape toată ţara. Iată cum va fi vremea până la sfârşitul lui decembrie.

OCTOMBRIE – Temperaturile medii lunare vor inregistra valori peste norme in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice (9,6 grade Celsius). Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii.

NOIEMBRIE – Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale (3,8 grade Celsius), exceptand sud-estul si local sudul si vestul tarii, unde acestea se pot situa peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite apropiate de mediile climatologice (41,5 l/mp) in majoritatea regiunilor, exceptand centrul si local nordul si estul tarii, unde vor fi posibile cantitati medii peste norme.

DECEMBRIE – Valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, iar in sud-estul si local in sudul si vestul tarii vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit (-0,8 grade Celsius).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad