Connect with us

Evenimente

Botoşănean reţinut după ce a furat o borsetă în care erau 8000 de euro

Published

on

euro foto publika.md

Ieri, un bărbat din comuna Ungureani, județul Botoşani, a sesizat că, în ziua de 27.09.2015, în timp ce se deplasa cu trenul pe ruta Bucureşti – Suceava, un bărbat pe care l-a cunoscut cu prilejul călătoriei efectuate, i-a sustras 8.000 de euro şi documentele de identitate, care se aflau într-o geantă de voiaj.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că partea vătămată, în timp ce se afla în zona Gării de Nord Bucureşti, a legat o relaţie de amiciţie cu un bărbat din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, cei doi călătorind împreună spre Suceava.

Anterior plecării, cât şi în timpul călătoriei, partea vătămată, cu prilejul dicuţiilor purtate cu bărbatul respectiv, a oferit acestuia indicii cu privire la faptul că are asupra sa o sumă importantă de bani.

Ajungând în gara Ploieşti persoana vătămată a ieşit din compartimentul în care călătoreau, pentru a fuma o ţigară, timp în care, bărbatul sustras o borsetă în care avea bani și documente, după care acesta a coborât din tren.

În urma cercetărilor, identitatea bărbatului a fost stabilită cu certitudine, în persoana lui C.P. de 42 de ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani.

Ieri, 29 septemrbie a.c, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, prilej cu care a fost găsită o parte din suma de bani sustrasă de la partea vătămată.

Față de C.P. s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând ca pe numele acestuia să fie formulată propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad